€ 7

ARhumenten: Mark Kinet: Hoe antiek is romantiek? St Valentijn op de sofa

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Eén keer per maand nodigt ARhus een schrijver of een filosoof (of een combinatie van beiden) uit. We zoomen in op actuele kwesties en vergeten vragen. We luisteren naar het kloppend hart van onze cultuur en zoeken de blinde vlekken van onze samenleving op. Laat je inspireren door hun sprankelende ideeën of leer je favoriete schrijver in real life kennen. Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW en boekhandel De Zondvloed.

De mensheid houdt aan zijn oudheid (vaak zonder het te beseffen) heel wat antieke types van liefde over. Zeker vindt de liefde bovendien ook haar wortels in onze eigen oudheid, namelijk die van onze kindertijd. Wat zijn de wortels van ons liefdesleven en meer in het bijzonder die van haar romantiek? Een psychiater legt St Valentijn op de sofa en interpreteert en becommentarieert op luchtige wijze diens niet altijd even romantische komedie.

Mark Kinet is psychiater en psychoanalyticus. Hij schreef en (co)redigeerde tot dusver meer dan 20 boeken. Zie www.markkinet.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen