Ambassador Night Beiruti/Yokoso

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Ambassador Night Beiruti/Yokoso

De ondernemers achter Beiruti en Yokoso halen financiering op bij de crowd en geven meer info over die campagne tijdens de Ambassador Night

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Beiruti 13 Voldersstraat 9000 Gent Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Beiruti en Yokoso zijn twee hippe horecaconcepten waar kwaliteit, een klantgerichte aanpak en een raise-the-bar-mentaliteit de ordewoorden zijn. Beiruti serveert de echte Libanese keuken, terwijl Yokoso snelle, verse sushi op tafel tovert.

The Purples, de vennootschap achter Beiruti en Yokoso, baat al twee vestigingen van beide concepten uit. Het ambitieuze team zal binnenkort zelfs een derde brand uit de grond stampen: Lombardi's Pizza.

Nu de concepten van The Purples groeien, wil het bedrijf investeren in efficiëntie en optimalisaties. Daarbij is decentralisatie het ordewoord: alles bereiden in één centrale keuken en vervolgens tijd en kwaliteit verliezen door transport naar verschillende steden, is niet efficiënt. Daarom wil de onderneming in elke stad waarin ze aanwezig is, haar eigen keuken-hubs installeren.

Zo staan er investeringen in machines voor rijst, hummus, deeg en het snijden van groenten op de planning. Daarnaast wil The Purples ook koelkasten, een afwasmachine... aankopen en investeren in inrichting.

Om die plannen te financieren is The Purples op zoek naar financiering via het investeringsplatform WinWinner. Via die crowdlendingcampagne kunnen particulieren en bedrijven een lening toekennen aan The Purples. Je kan de WinWinner-campagne bekijken via deze link.

Tijdens de Ambassador Night presenteert The Purples haar activiteiten, track record en groeiplannen. Ook WinWinner is van de partij om het investeringsgedeelte van de crowdlendingcampagne toe te lichten.

Programma:

19u - 19u30: ontvangst met een hapje en een drankje

19u30 - 19u50: presentatie The Purples

19u50 - 20u10: presentatie WinWinner

20u10 - 21u30: Q&A & netwerken

De verkoop sluit binnenkort