€ 32,50

AIRBOURNE + Supersuckers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In 2003 richten de Australische gebroeders O’Keefe de band Airbourne op. Met hun straight-ahead Aussie pub rock spelen ze vrij snel in de voorprogramma’s van grootheden als The Rolling Stones, Motörhead en Mötley Crue. In 2007 beleven ze hun grote doorbraak met het debuutalbum 'Runnin Wild' en sindsdien weten ze op eigen kracht de grootste zalen te vullen.

Tijdens concerten staat de band er bovendien op om steeds met de versterkers op geluidssterkte 11 te spelen. Airbourne wil niet origineel zijn, maar gewoon steengoede rock ’n' roll brengen, waarbij bloed, zweet en gitaren de hoofdingrediënten zijn. AC/DC is nooit veraf, maar is dat slecht?

//

Ze noemen zichzelf "the greatest rock 'n' roll band in the world' - bescheiden zijn ze alleszins niet, maar Supersuckers uit Tucson, Arizona maakt wél stevige punk-/garagerock met country-invloeden. Debuteren deden ze al in 1992, en intussen deelden ze al het podium met Bad Religion, The Ramones, Flogging Molly, Motörhead en vele anderen. Verwacht lekkere riffs, catchy hooks en pure, rauwe rock 'n' roll.


Dit concert is in samenwerking met Biebob Concerts.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen