Verkoop beëindigd

Afkicken van E-mail met Gunnar Michielssen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Holiday Inn Gent Expo

Maaltekouter 3

9051 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Slimmer, minder en effectiever e-mailen in je organisatie met het seminar dat écht een verschil maakt.

Afkicken van E-mail bewijst dat het kan. Met meer dan 40.000 deelnemers in amper 7 jaar is het wellicht één van de meest succesvolle bedrijfsseminars in Europa. Meer dan 90% van alle deelnemers verklaart één maand na datum dat het seminar hun manier van werken effectief heeft veranderd.

Afkicken van E-mail is een inspirerend seminar geleid door Gunnar Michielssen dat je alle tips aanreikt om professioneler, beter en minder te e-mailen. Zo voorkom je dat de e-mailcultuur echt helemaal ontspoort en dat inboxen uitpuilen.

Het halvedagseminar Afkicken van E-mail is meer dan een gewone e-mailopleiding of een klassieke e-mailtraining. Je ontvangt tips om je persoonlijke efficiëntie te verhogen, maar ook tools om de e-mailcultuur van je complete organisatie bij te sturen. Daarom krijg je als deelnemer aan de open sessie naast het halvedagseminar ook een compleet pakket om je collega's te sensibiliseren.


Naar een nieuwe e-mailcultuur in drie stappen

  1. Efficiënter werken: De training Afkicken van E-mail handelen medewerkers e-mail doeltreffender af, zodat meer tijd vrij komt voor andere, belangrijke taken. Win makkelijk een half uur per dag terug (= 3 volle weken per jaar!).

  2. Beter e-mailen: Na Afkicken van E-mail schrijven je collega's kortere en beter gestructureerde mails. Klaar en duidelijke boodschappen voorkomen misverstanden.

  3. Minder e-mailen: Na Afkicken van E-mail versturen je collega's uitsluitend mails wanneer dat echt nodig of nuttig is.


Elke deelnemer krijgt GRATIS

  • het inspirerende seminar

  • een syllabus

  • geplastificeerd tipkaartje voor op je bureau

  • een bureaublad met alle tips

  • 5 posters om de collega's te sensibiliseren


Bekijk de teaser op youtube:

Datum en tijd

Locatie

Holiday Inn Gent Expo

Maaltekouter 3

9051 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen