ThoBe Soccer & Game Kamp Augustus 2022

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Beste, Het ThoBe Soccer & Game is volzet. Wij werken met een wachtlijst indien er eventueel afzeggingen zijn of plaatsen bijkomen. De wachtlijst werkt via het 'first-in-first-served'-principe. U dient zich aan te melden op de wachtlijst, druk hiervoor op "registreer" en dan op "aanmelden voor wachtlijst". Zodra er meer informatie is, houden we jullie op de hoogte. Onze excuses. Team ThoBe Events

ThoBe Soccer & Game Kamp Augustus 2022

ThoBe Soccer & Game Kamp Augustus 2022

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

KVK Svelta Melsele 29 Albrecht Rodenbachlaan 9120 Beveren Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Beste ouder(s),

Via dit platform kan je uw kind(eren) inschrijven voor het "ThoBe Soccer & Game Kamp".

Wat heeft het kamp te bieden?

Wij bieden een super-toffe week aan! Naast voetbaltraining in de voormiddag, voorzien door gediplomeerde trainers en/of trainers met ervaring, voorzien wij in de namiddag sport- en spelmogelijkheden. Van springkastelen, tot klakkebuizen gevecht, tot trek-en duwspelen. Kortom fun gegarandeerd. Tijdens de week wordt er één daguitstap voorzien (gewoonlijk een bezoek van een voetbalstadion).

Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, keepers of speler: het maakt niet uit! Dit kamp is in samenwerking met Svelta Melsele. Ook onze trainers zijn afkomstig van de A, B en damesploeg van Svelta Melsele.

Warm eten elke middag, koek en drank op elk tien- en vieruutje!

Hoe gaan de inschrijvingen te werk?

De inschrijvingen gaan open op 22 maart 2022. Via de knop "reserveren" kan u ticketten bestellen. Deze ticketten gelden als inschrijvingsbewijs (niet als betalingsbewijs). Na het invullen van de nodige gegevens, zal u een bevestigingsmail ontvangen in uw mailbox.

Wij kijken alvast uit naar dit voetbalkamp, met hopelijk stralend weer!

Zoekt u nog andere kampen? Bekijk zeker : www.thobe-events.be

Team ThoBe Events & Svelta Melsele

Afbeelding van ThoBe Soccer & Game Kamp Augustus 2022