62,03 € – 103,52 €

The Great Gatsby (Vlaamse versie)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grétrystraat 16

16 Grétrystraat

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Experience the roaring 20's on a night out you will never forget

Over dit evenement

Tijdens de eerste reeks shows in Brussel en de voorbije zomer in Knokke verwelkomde Mr Gatsby meer dan 10.000 gasten op zijn geheime feestjes. Op algemene aanvraag komt de show terug naar Brussel vanaf 23 oktober!

Welkom op uw trip naar de wilde jaren twintig. Herontdek F. Scott Fitzgeralds baanbrekend verhaal tijdens deze buitengewone productie vol fun, intriges en overdaad. Na vijf verfilmingen en talrijke toneelstukken, brengt The Great Gatsby Immersive het verhaal van Jay Gatsby dichter bij u dan ooit, rijkelijke besprenkeld met dans, cocktails en verleiding. U beleeft in onze speakeasy op een geheime locatie in Brussel uw eigen verhaal. U gaat op avontuur met de acteurs en dwaalt rond door de verschillende ruimtes in het huis van Gatsby. De show staat bol van stomende jazz, illegale drank en intieme ontmoetingen, stiekeme afspraken en gestolen kussen. Na vannacht zal geen enkele andere show nog hetzelfde zijn.

The Great Gatsby Immersive is een meeslepende beleving. Of beter nog, een immersive phenomenon, een meeslepend fenomeen.

Grote woorden voor een waarlijk grote show-ervaring. Want ja, bij The Great Gatsby beleef je het allemaal zelf. Zonder jou geen show, geen spektakel, geen feest. De personages uit het stuk zijn echt en ze vertellen hun verhaal op een unieke manier en van heel dichtbij. Er is geen podium. Er zijn wel heel veel kamers. Slaapkamers. Een bureau. Een jazzbar. Een verborgen boudoir. En het publiek wordt meegenomen op sleeptouw. Er wordt samen gezongen en gedanst. Uiteraard hebben we graag dat ook jij meedoet en we zullen je in onze berichten aanmoedigen om “verkleed” te komen, maar dat is geen must….

Als je aankomt op de plaats van afspraak starten we onze teletijdmachine en brengen je terug naar de jaren 20. Een wereld vol glitters, pluimen, boa’s, hoeden en dassen, bevolkt met de personages uit het iconische Great Gatsby verhaal die jou een unieke ervaring geven en je misschien wel meenemen naar hun slaapkamer of uitnodigen op een privé-onderonsje.

Krijg je al zin?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grétrystraat 16

16 Grétrystraat

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen