0 € – 6,44 €

Tentoonstelling: Er was eens....de gebroeders Grimm en hun sprookjes

Beschrijving van het evenement
Ontdek de intrigerende wereld achter de Gebroeders Grimm en hun sprookjes

Over dit evenement

De sprookjes van Grimm werden tweehonderd jaar geleden voor het eerst in het Nederlands vertaald. Je kan in ons kasteel kennis maken met Roodkapje, Sneeuwwitje, Assepoester, Hans en Grietje, de gelaarsde kat en vele andere beroemde sprookjesfiguren. Bewonder originele afbeeldingen en eerste uitgaves, en tal van objecten. De ideale familie uitstap (leeftijd 10+) deze zomer!

Om uw bezoek veilig te laten verlopen, vragen wij om tickets te kopen met een specifieke aankomsttijd, dit om het aantal bezoekers zo veel mogelijk te spreiden. Tickets zijn enkel online te koop.

Volwassenen (+12 jaar): 5 euro + onkosten | Kinderen (-12 jaar): gratis

P.s Op zoek voor een sprookjesachtig avontuur voor 4-12 jarigen? Boek dan eerder tickets voor het Schatten van Vlieg parkoers: https://www.eventbrite.be/e/108671976808

Deze tickets geven je nadien ook toegang tot de tentoonstelling.

De tentoonstelling zelf volgt een eenrichtingsroute . Het dragen van een mondmasker is verplicht. De tentoonstelling is open van 1 juli tot 30 augustus van dinsdag tot zondag. Let op: tickets kunnen niet omgeruild worden, zijn niet terugbetaalbaar of op een andere datum te gebruiken.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen