16,59 €

TEKST try-out 'Els De Schepper ziet ze vliegen'

Venster Acties en details

16,59 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurcafé De Fwajee

Plankstraat

18

3800 Sint-Truiden

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
’t Is gebeurd. Els de Schepper ziet Ze vliegen….

Over dit evenement

ONS ELS presenteert een gloednieuw spektakel, wat ze op jullie komt uitproberen!!! Het wordt een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven alwaar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane, en komt binnen in de wonderlijke wereld van Eds Airlines.

Je zet je gsm in vliegtuigstand en dan start een dolle show vol gein en ongein. Laat je dus meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess i geworden. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja de depressieve reisleidster op zoek is naar het grote geluk.

Een spannend verhaal met een absurde inslag a la Grand Hotel Boedapest en La science des rêves. Èn met een verrassende "vliegende" apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je werkelijk zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen.

¨Praktische info:

Timing:

18:00: deuren open

18:15-19:15: aperitief/maaltijd *

19:45: curfew

20:00-22:00: voorstelling

22:30: laatste drankbestelling

23:00: deuren gesloten

* Wij bieden tickethouders en niet-tickethouders de kans om voor een voorstelling in een bubbel van minimum 3 pers. – maximum vier pers. rustig te tafelen. We zijn nog bezig met het finaliseren en digitaliseren van onze menukaart. Zodra deze beschikbaar is, promoten we die op onze socials en de website. Let op: van niet-tickethouders verwachten wij dat ze bij het afruimen van de tafels het café verlaten of een ticket kopen aan onze avondkassa als de show online niet uitverkocht is. Fysieke tickets kosten 20 euro en kunnen betaald worden met cash, bancontact of payconiq. Het reserveren van een tafel kan ten laatste 48u op voorhand via contact@defwajee.be met als vermelding de contactpersoon, het aantal personen en de gerechten. Op vraag van de artiest worden er tijdens de voorstelling geen maaltijden en/of versnaperingen geserveerd.

Covid-19 statement:

Op de vraag of ons café wel coronaproof is, zeggen wij volmondig ‘ja’. Onze vijftien tafels en twee ‘lounges’ zijn standaard ingedeeld per bubbels van vier personen en op anderhalve meter afstand van elkaar. Concreet kunnen wij dus voorlopig max. 65 personen veilig zetelen. Door de verstrengde maatregelen nemen wij ook de volgende regels in acht:

• Ons café sluit tijdelijk om 23u. We nemen de laatste drankbestellingen op om 22:30.

• Draag een mondmasker bij het binnenkomen en het verlaten van jouw tafel.

• Bestel niet aan de toog maar geef een signaal aan onze kelners.

• Scan de QR-code op de tafel en laat per tafel de gegevens van één persoon achter om onze kaart te bekijken.

• Er is voldoende alcoholgel. Ontsmet je handen bij binnenkomen en na ieder toiletbezoek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurcafé De Fwajee

Plankstraat

18

3800 Sint-Truiden

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Cultuurcafé De Fwajee

Organisator van TEKST try-out 'Els De Schepper ziet ze vliegen'

Gelegen in het hart van Sint-Truiden is De Fwajee tijdens ieder weekend de place to be voor cultuur en ontspanning. Reserveren voor een event kan via mail of telefoon. Gebruik op sociale media zeker de tag #fwajee om deel te worden van onze familie.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen