32,42 € – 37,59 €

Suzanne Vega - MOODS!

ALLE LEEFTIJDEN

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gruuthuse

Dijver 17

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
An evening of New York songs and stories.

Over dit evenement

Goed nieuws voor fans van Suzanne Vega, want in april brengt de zangeres een nieuw album uit! Op ‘An Evening of New York Songs and Stories’, keert Vega terug naar haar door de stad New York geïnspireerde songs en giet ze deze in een live jasje. Samen met haar vaste gitarist Gerry Leonard, bassist Jef Allen en toetsenist Jamie Edwards geeft Suzanne Vega klassiekers als ‘Luka’, ‘Tom’s Diner’ en deep cuts als ‘Frank and Ava’ en ‘Ludlow Street’ een nieuw leven. Ook 'Walk on The Wild Side' van Vega’s overleden vriend Lou Reed passeert de revue.

Met haar reputatie als 'meesterlijke verhalenverteller die de wereld ziet door een klinisch poëtisch oog' wordt Suzanne Vega gezien als één van de belangrijkste songschrijvers van haar generatie en als leidend figuur in de folk revival van de vroege jaren 80. Haar ijzersterke songs als ‘Luka’ en ‘Marlene on The Wall’ staan in het collectieve geheugen gegrift en met de remix van het a capella ‘Tom’s Diner’ scoorde ze een onverwachte dance hit. Haar albums, inclusief haar debuut, de opvolger ‘Standing up’ en '99.9F' verkochten miljoenen exemplaren.

Samen met de band waarmee Vega ‘An Evening of New York Songs and Stories’ inblikte komt Suzanne Vega de plaat voorstellen op MOODS!.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Gruuthuse

Dijver 17

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen