SUPERNOVA Chemistry

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Waregem Expo

20 Zuiderlaan

8790 Waregem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Jaarlijks klassevol evenement in Waregem gericht op een volwassen publiek. Verwacht een party met aangename verrassingen in een mooi decor.

Over dit evenement

SUPERNOVA 🧪 Chemistry

Ondertussen is SUPERNOVA vzw al aan zijn 8e editie toegekomen. We kenden al 7 fantastische nachten en ook dit jaar proberen we opnieuw het beste van onszelf te geven. Ons streefdoel blijft hetzelfde: jullie een onvergetelijke avond bezorgen met als slagzin “Party in Style”. Dit jaar gaat alles door op 16 november en dit opnieuw in Waregem EXPO. Blokkeer de agenda en beleef opnieuw een avond vol spektakel en verrassingen met je vrienden!

✸ Het Concept ✸

SUPERNOVA is een jaarlijks klassevol evenement in Waregem met als rode draad een ster die zijn levenseinde bereikt heeft. Dit levenseinde zorgt voor een spectaculaire explosie, een SUPERNOVA genaamd. Deze houvast koppelen we ieder jaar aan een passend thema met een avond in stijl als resultaat. We trachten elke keer Waregem EXPO om te toveren tot een heuse feesttempel met een exclusief decor, aangename sfeer, special acts en een stijlvol publiek. Vaak worden we aanzien als het zoveelste galabal in het Waregemse, maar wij proberen ons net hieraan te onderscheiden. Wij bieden jullie een avond in stijl aan, op de muziek van all-round DJ’s en vol verrassingen! Avondkledij is niet verplicht, maar een net en verzorgd voorkomen wordt wel verwacht. We richten ons tevens ook op een volwassen publiek en hanteren daarbij een 18+ regel.

✸ Algemene Info ✸

☄ LOCATIE - Waregem EXPO (Zuiderlaan 20 - 8790 Waregem)

☄ DATUM - 16 November 2019

☄ DEUREN - 22.00 Uur

☄ DRESS CODE - Casual Chic, "Try black & red" (Graag een net & verzorgd voorkomen; hoodies, jogging, slordige kledij,… wordt GEWEIGERD.)

☄ THEMA - Chemistry 🧪

☄ REGELS - 18+ (Mensen jonger dan 18 jaar kunnen de toegang worden ontzegd ook als deze in het bezit zijn van een geldig ticket)

✸ Tickets ✸

€ 15 PRESALE (excl. online servicekosten)

Ook in Waregemse cafés beschikbaar.

✸ VIP & tafelreservatie ✸

Enkel in voorverkoop en op aanvraag. Reserveer uw tickets door een mailtje te versturen via onze website.

✸ Artists ✸

D. Gu(a)etta

No Trixx

Proudmich

Maarten Vancoillie

DJotty

✸ Website ✸

http://www.supernovabelgium.be/

Datum en tijd

Locatie

Waregem Expo

20 Zuiderlaan

8790 Waregem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen