132,25 € – 142,73 €

Summer School | One Day Intensive - Liefde

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The School of Life Antwerpen

Muntstraat

2

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We verwachten dat de liefde onze grootste bron van geluk is. Maar het is ook, en hoe kan het ook anders, een van de meest vertrouwde routes van miserie. Er zijn maar weinig manieren om te lijden zo intens als die in liefdesrelaties. Als je het van een afstand bekijkt, kan je de liefde zelfs verwarren met iets waar alleen maar ellende uit voortkomt.

De problemen beginnen, omdat, ondanks alle statistieken, we blijven geloven dat de liefde een vorm van enthousiasme is, en niet een handigheid waar je beter in kunt worden. Eén van de ernstigste fouten die we in onze relaties maken is juist om te denken dat we niet wijzer of beter kunnen worden.

Maar, zoals op alle gebieden, kunnen we beter worden in het houden van een ander, en dat is precies waarmee deze workshop zal helpen. Het zal ons leren begrijpen waarom we allemaal, op onze eigen manier, ingewikkeld en lastig zijn om mee samen te zijn en waarom we allemaal vatbaar zijn om de liefde te saboteren.

Als er problemen in onze relatie opduiken, denken we al snel dat het de schuld is van de ander. Het verdriet móet wel komen door de ander: en, natuurlijk, concluderen we dat de schuld ook bij de ander ligt. We vermijden de veel juistere, sombere, maar aardigere mogelijkheid die deze workshop probeert te ontwaren: dat we iets heel moeilijks proberen te doen, wat we beter moeten leren doen.

Samen begraven we de Romantische gedachte, gebaseerd op een intuïtieve kijk op relaties, en oefenen we onze vaardigheden op het gebied van de liefde.

In Beter Worden In Relaties leer je:

  • dat het normaal is dat seks en liefde een ingewikkelde connectie hebben, en dat ze niet altijd samen gaan.
  • dat we allemaal fouten maken. Dit feit accepteren vergroot onze tolerantie en mildheid, wat voor een krachtige, blijvende cyclus kan zorgen.
  • dat we nooit alles in één persoon zullen vinden, en wij ook nooit alles zullen betekenen voor de ander. Niet omdat we allemaal fouten maken, maar omdat de menselijke natuur nu eenmaal zo is.
  • dat we allemaal een immense poging moeten ondernemen om de ander beter te begrijpen.
  • dat intuïtie alleen, ons niet brengt wat we nodig hebben.
  • dat we in de meeste relaties ons stinkende best doen, zonder hulp van buitenaf. Het is niet zo gek dat we daarom vaak in de problemen komen.

Tijdens deze intensieve dag leren we de nodige vaardigheden en houdingen aan die kunnen leiden naar een nieuwe, hoopvolle toekomst in de liefde.

NB: deze Intensive bevat materiaal uit de klassen ‘Hoe Vind Je De Liefde’, ‘Hoe Blijft De Liefde Duren’ en ‘Blijven of Weggaan’)

Programma

09.40 Welkom en kennismaking
10.00 Deel 1
13.00 Lunchpauze
14.00 Deel 2
17.00 Einde

De Docent

Cynthia Ghysels is life planner en business coach. Ze gelooft dat je door aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling een verschil kunt maken in je eigen leven en dat van anderen. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling gaat helemaal terug tot haar jeugdjaren, waarin ze op haar 17e Belgisch kampioen kogelstoten werd. Na haar studie rechten bouwde ze een mooie carrière uit, waarin ze leerde dat inzicht in jezelf leidt naar sterk leiderschap. Inmiddels runt ze een eigen bedrijf en ontwikkelde ze een methode om te ontdekken hoe je jouw eigen leven zinvol kan invullen en hoe je hierbij de juiste keuzes maakt, praktisch en concreet toepasbaar voor ondernemers, topsporters, bedrijven en hun leiders, op zoek naar persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit.

Over onze 1-day Workshops

Onze 1-day workshops borduren voort op de ideeën uit onze klassen, om jou de sleutelvaardigheden te leren die nodig zijn om je door de uitdagingen op je werk en in je liefdesleven te laveren, om je te helpen om de nodige zelfkennis te verkrijgen en om je kalmte te kunnen bewaren als er grote obstakels op je pad komen.

Deze 1-day workshops duren een hele dag (van 10.00 - 17.00 u) en zijn een overweldigende ervaring. Wij streven naar hoge impact, praktische relevantie en vooral ook plezier!
Wil je meer weten, bekijk dan eens ons filmpje over het nieuwe curriculum:

Dé kans om aan de slag te gaan met de allerbeste docenten van The School of Life tijdens een zorgvuldig uitgewerkte en duidelijke gestructureerde dag.

N.B.: Onze Intensives gaan door in The School of Life Antwerpen, en zijn inclusief drankjes, snacks en lunch.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The School of Life Antwerpen

Muntstraat

2

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen