Gratis

Succesverhalen & valkuilen van een VMS - Inzichten uit de praktijk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Krijg inzicht in de voordelen, uitdagingen en valkuilen van het gebruik van een VMS en leer van de praktijkvoorbeelden die aan bod komen.

Over dit evenement

Voor dit webinar op 7 december 2021 mag NextConomy beroep doen op de expertise van Manfred Vogels en Boy Wijnen van Beeline.

Beschrijving:

In deze interactieve sessie zullen Manfred Vogels, Director - Relationship Management EMEA, en Boy Wijnen, Director – Sales Support & Partners EMEA, hun uitgebreide branchekennis gebruiken om echte succesverhalen van klanten te bespreken. De sessie geeft inzicht in de voordelen, uitdagingen en valkuilen van het gebruik van een VMS voor het beheer van (extern) talent, en biedt de mogelijkheid om te leren van talloze praktijkvoorbeelden.

Aangewezen voor Inkopers van ingehuurd talent en hr-diensten, hr directies, talent acquisition managers, recruiters, HR-IS beheerders

Belangrijkste punten:

  • Leer wat een programma succesvol maakt.
  • Begrijp welke besparingen gerealiseerd kunnen worden.
  • Leer wat de uitdagingen en valkuilen zijn.

Over de sprekers:

Manfred Vogels - Director - Relationship Management - EMEA

In zijn huidige functie is Manfred Vogels verantwoordelijk voor een portfolio van strategische accounts van Beeline. Beeline’s VMS platform is een intuïtieve en innovatieve SAAS oplossing waarmee bedrijven hun externe medewerkers kunnen inhuren en beheren. Manfred Vogels is al ruim 25 jaar actief in de wereldwijde flexmarkt. Hij heeft in het verleden voor Manpower en Accenture gewerkt. In verschillende rollen was hij verantwoordelijk voor interne en externe internationale opdrachtgevers met betrekking tot het beheer van hun tijdelijke arbeidskrachten, het ontwikkelen van personeels strategie en het ontwikkelen en implementeren van inkoop strategieën voor tijdelijke arbeidskrachten.

Boy Wijnen - Director – Sales Support & Partnerships - EMEA

Boy is met zijn 8 jaar industrie-ervaring hoofdverantwoordelijk voor alle Sales Support activiteiten binnen Beeline. Daarnaast beheert hij ook Beeline’s Europese partnership programma. Elk persoon in zijn team heeft unieke vaardigheden om onze sales collega’s te ondersteunen, waaronder Sales engineers (product demonstraties), Solution designing, consulting en RFP management. Zijn carrière binnen Beeline begon bij Client Operations. Deze directe praktische ervaring met onze klanten en partners waarbij hij dagelijks betrokken was met het ondersteunen en optimiseren van de software, geeft hem een unieke en alomvattende kijk op de business, die hij gebruikt bij het vormgeven van strategische partnerships en sales ondersteuning.


		Afbeelding van Succesverhalen & valkuilen van een VMS - Inzichten uit de praktijk

Dit webinar is onderdeel van de reeks NextConomy Mini Learnings rond het centrale thema:

' Let ‘s talk money! - Alles wat je moet weten over geldzaken in de samenwerking tussen opdrachtgevers en freelancers

NextConomy werkt hiervoor samen met experten op het gebied van verbeteren van het financiële resultaat voor freelancers of hun opdrachtgevers. De Mini Learnings zijn informatief en interactief zodat je steeds je vragen kan stellen aan de experten. Na de uitzending maken we een verslag en kan je de opname herbekijken op de website van NextConomy.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator NextConomy

Organisator van Succesverhalen & valkuilen van een VMS - Inzichten uit de praktijk

NextConomy is een onafhankelijk kennisplatform en community in België voor iedereen die betrokken is bij de veranderende wereld van (freelance) werk en (flexibel) organiseren.  

NextConomy wil deze beide werelden meer met elkaar verbinden en het debat aanzwengelen tussen alle betrokken partijen. Freelancers en opdrachtgevers werken samen, maar weten erg weinig over elkaar. Wij willen de relatie tussen hen verbeteren, zodat ze elkaar veel beter leren kennen en begrijpen. Met NextConomy zwengelen we het debat aan over de toekomst van freelancewerken. Daarbij betrekken we ook de overheid, vakbonden, de academische wereld en andere belanghebbende partijen.

NextConomy is een initiatief van Marleen Deleu en Hugo-Jan Ruts.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen