Subtile event +closet sale

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tartine & Co

203 Kapelsesteenweg

2180 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je graag onze juwelen eens ontdekken? Of tweedehands kleren shoppen bij influencers? Kom dan op 17 of 18 juli naar Tartine & Co

Over dit evenement

Hey lieverds!

Ons eerste event is een feit en wat zijn we enthousiast om jullie te ontmoeten!

Het event gaat door op 17 en 18 juli bij Tartine & Co in Ekeren - Kapelsesteenweg 203 Antwerpen. Dit van 12:00 tot 20:00.

Op het event zelf gaan jullie al onze juwelen & accessoires eens in het echt kunnen ontdekken. Zo kunnen jullie de mooiste combinaties samenstellen, onze eerste eigen ontworpen collectie ontdekken & onze joggings uitproberen. Verder kan je je onderdompelen in een echte subtile sfeer met ballonnen en droogbloemen.

Tijdens het event ga je de mogelijkheid hebben om fingerfood en drankjes te bestellen en én als kers op de taart ga je kleren kunnen shoppen uit verschillende influencers hun kledingkast. Welke influencers dit juist zijn maken we later bekend maar het gaat de moeite zijn.

Wil je er graag bij zijn? Bestel een ticket en laat ons weten wanneer je zou willen langskomen. Zo kunnnen we er voor zorgen dat alles volgens de corona maatregelen verloopt en je op jouw gemak met vriendinnen kan shoppen. Ook gaan er genoeg handgels etc aanwezig zijn.

Een ticket kost €2,5, bij het weggaan ontvang je een leuke goodiebag.

Kom je van iets verder? Antwerpen centrum ligt niet zo ver van Ekeren, dus leuk om er een dagje Antwerpen aan te koppelen. Parkeren kan je op zaterdag doen in de straten rond het event en op zondag is er een parking voorzien recht tegen over Tartine & Co. Wil je met het openbaar vervoer komen? De bus stopt recht voor de deur.

Wij kijken er alvast naar uit!

Liefs

Team Subtile en Tartine & Co


		Afbeelding van Subtile event +closet sale
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tartine & Co

203 Kapelsesteenweg

2180 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen