27,41 € – 69,34 €

SportWomenBorrel - 29 december

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ziggo Dome

1101 AX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SportWomenBorrel 29 december

Het mooie sportjaar van 2018 sluiten we af met een speciale editie van de SportWomenBorrel tijdens A Touch of Gold in de Ziggo Dome. We blikken terug op een aantal bijzondere momenten van 2018 en proosten alvast op wat 2019 ons gaat brengen. Ben jij er bij?

SportWomenBorrel
Netwerken en sportbezoek in combinatie met een hapje en drankje, speciaal voor vrouwen in sport. Dat is waar een SportWomenBorrel voor staat. Na de eerste editie op 6 april bij de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen in Eindhoven en de tweede editie in Utrecht tijdens het EK Beachvolleybal is het nu tijd om het jaar op een bijzondere manier af te sluiten.

A Touch Of Gold
Op zaterdag 29 december is de Ziggo Dome het decor van een nieuwe adembenemende show die je onderdompelt in de wereld van dans, acrobatiek en gymnastiek. De derde editie van A Touch of Gold neemt je dit jaar mee in de rijke geschiedenis van 150 jaar gymnastieksport. Een ode aan de sport verpakt in een modern visueel spektakel vol entertainment. Grensverleggende momenten die verrassend worden gepresenteerd in een show vol wereldsterren en de Nederlandse Olympische turnhelden.

Info & Programma
Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 29 december vanaf 17.00 uur om samen te proosten op alle successen van het afgelopen jaar. Dankzij een mooie samenwerking met A Touch of Gold mogen we een mooie korting aanbieden op 1e rangs tickets. H
eb je al een ticket voor A Touch of Gold? Geen probleem, je kunt ook een ticket voor alleen de borrel bestellen. Ticket besteld? Check je dan meteen even in op Facebook!

Tot 29 december!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ziggo Dome

1101 AX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen