Gratis

Speelweefsel Massemen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dorpsplein

Dorpsplein

9230 Wetteren

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je je mening geven over spelen in Massemen? Dat kan tijdens dit moment.

Over dit evenement

In het najaar van 2020 is de gemeente gestart met de opmaak van een speelweefselplan. Een speelweefsel is een netwerk dat alle informele en formele (speel)plekken bevat en de routes die deze plekken verbinden. In dit plan staat niet alleen hoe de publieke ruimte nu gebruikt wordt, maar ook hoe het in de toekomst zal kunnen zijn. Op die manier kunnen we kwaliteitsvolle speelruimte en kindgerichte publieke ruimte realiseren.

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met de bestaande situatie in kaart te brengen en nieuwe ideeën te bedenken. In april komen we naar Massemen, Westrem en Overbeke om onze oplossingsideeën af te toetsen bij kinderen uit de wijk. Zij weten namelijk het beste of de oplossingen wel de juiste zijn!

Per participatiemoment kunnen 10 kinderen tussen 7 en 14 jaar deelnemen. We zullen door de wijk of deelgemeente gaan wandelen en de voorstellen tonen met plannetjes en voorbeelden. Draag dus goede schoenen en kleding die waterdicht is, mocht het slecht weer zijn. We vragen kinderen om ook een mondmasker te dragen. Om ons aan coronamaatregelen te houden, is inschrijven verplicht.

Graag per kind en op zijn/haar naam een ticket reserveren, zodat wij weten wie er komt :)

Meer info of vragen: jeugddienst@wetteren.be


		Afbeelding van Speelweefsel Massemen
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dorpsplein

Dorpsplein

9230 Wetteren

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen