Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

30CC/Predikherenkerk

Onze-Lievevrouwstraat

3000 Leuven

Belgium

View Map

Event description
Een creatief idee maar je weet niet hoe het te realiseren? Bespreek het met de crème de la crème van de Leuvense creatieve sector.

About this Event

Leuven gonst van de creatieve en artistieke bedrijvigheid: van reclame en communicatie tot podiumkunsten, van architectuur en design tot film. Het is deze mix van creatieve economie, kunst en cultuur die zorgt voor een unieke dynamiek in de stad. Heb jij plannen om daar deel van uit te maken?

Kom dan naar de derde editie van SPACE, de hoogmis voor de creatieve community in Leuven, georganiseerd door Leuven MindGate Creativity en stad Leuven.

Deze editie gaan we XL, met ook een build-up programma in de namiddag voor creatieve ondernemers in spe!

  • Zie jij jezelf werken in de creatieve sector?
  • Zit je met een creatief idee maar weet je niet hoe dit te realiseren?
  • Ben je een maker of kunstenaar en wil je meer weten over de zakelijke kant?
  • Vind je business en creativiteit maar een moeilijk huwelijk?

Op donderdag 3 oktober nodigen we een reeks ervaren toppers van de Leuvense creatieve sector uit om met jou op de sofa te zitten. Krijg tips en tricks rond ondernemen van beeldend kunstenaar Sarah De Vos, stel al je vragen aan reclamegenie Shaved Monkey, discussieer met theatermaker Stijn Devillé, …

Hoe?

We verzamelden een mooi arsenaal aan doorgewinterde specialisten uit alle hoeken van de Leuvense creatieve sector om al je vragen te tackelen. In kleine groepjes wissel je op een sofa van gedachten en kan je vragen stellen aan deze straffe experts.

Je maakt ook kennis met organisaties die jou in Leuven kunnen helpen en begeleiden als creatief ondernemer (AmuseeVous Labs, BAAS, Flanders DC, ...)

Concreet

Je kiest bij de inschrijving zelf bij welke sprekers je graag in een klein groepje op de sofa plaatsneemt. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde dagplanning, maximaal rekening houdende met je voorkeuren, zodat je zoveel mogelijk uit deze dag kan halen.

Voor wie?

Het SPACE namiddagprogramma is bedoeld voor (pre-)startende ondernemingen uit de Leuvense creatieve sector.

Programma

Je kan een keuze maken uit volgende thema's en experts:

  • Robin Ibens: strategic & creative director van Shaved Monkey, changemaking agency en bom van expertise in marketing, storytelling en out-of-the-box denken. Bespreek met hem de magische formule om al je dromen waar te maken. De werkelijkheid bestaat niet. We maken die zelf.
  • Sarah De Vos: beeldend kunstenaar en vertelt over samenwerken met andere kunstenaars vanuit haar ervaring met de oprichting van Batiment A en Cas-co.
  • Stijn Devillé: artistiek directeur van Leuvens theatergezelschap Het Nieuwstedelijk.
  • Jeroen Janssen: managing director bij videogame studio Happy Volcano. Hij vertelt je meer over het belang van de zakelijke kant van je creatieve startup en hoe je je eigen merk kan bouwen.
  • Bram Vandenbroeck: oprichter van het nieuwe talent managing bureau Poolster, en heeft tonnen marketing- en communicatie ervaring (oa bij Bonka Circus).
  • Evelyne Van Hecke: dans-maker en artistiek directeur van Moving Ground, een organisatie die via dans verschillende werelden verenigt. Ze spreekt met jullie over het belang van zelfvertrouwen en motivatie, ook wanneer niemand in jouw idee gelooft.

Blijf nadien ook gerust plakken, want om 17u30 start het SPACE netwerkevent voor professionals, met food & drinks, een showcase van de 12 creatieve sectoren en de lancering van de nieuwe plannen van Leuven MindGate Creativity.

Iets voor jou?

Schrijf je dan nu hier in.

Deelnemen is gratis, maar registeren is verplicht.

Date and Time

Location

30CC/Predikherenkerk

Onze-Lievevrouwstraat

3000 Leuven

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved