Gratis

Sofa Sessie - Uitbouwen van sterke sales teams

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Next Apps

Stationsplein 41

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 29 augustus verdiepen we ons in het uitbouwen van sterke sales teams. We verzamelen voor een exclusieve Sofa Sessie met Michael Humblet en Thomas Laleman. Zij delen hun jarenlange ervaring als sales manager & team coach met het publiek. Stel vragen, ga in dialoog en laat je challengen door deze 2 toppers.

Deze sofa sessie is een exclusief format waarin we inhoudelijke diepgang, praktische tips en vertrouwelijke dialoog combineren in een gezellige setting. Deze editie gaat door bij Next Apps, een snelgroeiend app development bedrijf uit Lokeren. We bieden slechts 15 plaatsen. Er snel bij zijn is de boodschap!

Michael Hublet - Chaomatic
Michael Humblet is de oprichter van Chaomatic, School of Sales and The House of Spark. Hij is gepassioneerd door het bouwen, trainen en schalen van sales teams. Hij is daarnaast ook host van The Sales Acceleration Show waarin hij praktische tips & tricks deelt over het uitbouwen van je business. Michael is een veel gevraagde spreker op marketing conferenties en is klaar om zijn jarenlange ervaring ook met jou te delen.

Thomas Laleman - Enbro
Thomas Laleman is sales manager bij Enbro en bouwde de afgelopen 5 jaar een internationaal sales team uit van meer dan 40 medewerkers. Hij combineert een professioneel en resultaatgerichte stijl met een menselijke aanpak. Hij is een vat vol mensenkennis en deelt zijn persoonlijke lessons learned steevast met een eerlijke en oprechte anekdotes.


Practicals

We hebben 15 plaatsten voor deze unieke sofa sessie.

Datum: donderdag 29 augustus
Adres: Next Apps, Stationstraat 41, Lokeren
Ontvangst vanaf 19u30
Start Sofa Sessie vanaf 20u

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Next Apps

Stationsplein 41

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen