11,17 €

SNOBS (eclectische happening)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een gek feest voor jongens en meisjes die graag spicy nootjes vreten.
Gecureerd door theatermaker Julien Neirynck(aka de keutelkeizer) en DJ Flapy.

Men kan er zich te goed doen aan live acts, performances, dj’s en interactief gedoe. Na een eerste editie in Gent, strijkt deze eclectische happening neer in Het Bos.

Zijn er alvast bij:

VIEZE MEISJE
een club-concert waarmee Vieze Meisje willekeurige samenhorigheid tot stand brengt die troost en hoop biedt in een wereld die zich oneindig herhaalt in zijn omwentelingen en waarvan het nog maar sterk de vraag is of voortbewegen daar ooit iets aan zal bijdragen.

BRIK TUK TOK
het muzikale huzarenstuk van Maxim Stormsen Linde Carrijn. Samen creëren ze een eigenzinnig universum met behulp van huishoud prullaria en diverse tamtam. Brik Tu-Tok klinkt rauw & catchy. Met andere woorden: ‘Too Sushi for my Pony’.

SERGEANT
Doorheen het laatste jaar hebben Ferre Marnefs muzikale loops zich getransformeerd tot (pop)nummers die live getransponeerd worden naar een rondedans met begeleiding van Benjamin Cools (synth - Soldier's Heart) enJasper Segers (bas - Soldier's Heart/Jaguar Jaguar).

OHNE FRANCIS
Het muzikale project van theatermaker en muzikant Viktor De Greef dat drijft op melancholie, humor en nostalgie. Geïnspireerd door verlaten karaokebars en het Nederlandstalige levenslied brengt hij brengt hij een geluid voort dat uitnodigt tot schuifelende danspasjes, een meetikkende voet of de blik op oneindig. Meezingen mag.

+ Dj Charme / Dj Flapy / Ayrton Eblé

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen