Free

Setting The Stage - Discover

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Setting the Stage is deel van het mediartist-traject om de carrière van Brusselse werkzoekenden in de audiovisuele sector te boosten.

About this event

Setting the Stage (Discover) is een workshop van 3 uur, waarin je jezelf ontdekt: je inventariseert je talenten, vaardigheden en professionele verlangens.

Beginner of doorgewinterd in de sector, je ontrafelt de rode draad die ten grondslag ligt aan je levensparcours, zowel persoonlijk als professioneel.

Het doel? Ontdek je identiteit en wat je uniek maakt, dat beetje extra dat je onderscheidt van anderen en je professioneel aantrekkelijk maakt. En wie het anker zal zijn waarop je jouw loopbaan op kunt bouwen.

Aan het einde van de workshop heb je antwoord op de vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik professioneel.

Onze mediartist-traject

Setting the Stage (Discover) is de eerste bijeenkomst van het mediartist begeleidingstraject. Deelname aan alle workshops van dit traject wordt aanbevolen, maar is niet verplicht. De reflectie die begon in Setting the Stage (Discover) gaat verder met de workshop Setting the Stage (Define).

Dit webinar maakt deel uit van het ondersteuningsprogramma mediartist.

Volg je het mediartist-programma niet? Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen kan je ook deelnemen aan dit webinar.

Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organiser mediarte

Organiser of Setting The Stage - Discover

mediarte is het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België en omvat alle private radio-zenders, tv-stations, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digital agencies (Paritair Comité 227 en 303.01).

Save This Event

Event Saved