Free

Setting The Stage - Define

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Setting the Stage is deel van het mediartist-traject om de carrière van Brusselse werkzoekenden in de audiovisuele sector te boosten.

About this event

Om deel te nemen aan Setting the Stage (Define), is het aangewezen dat je eerder deelgenomen hebt aan de workshop Setting the Stage (Discover). Als je niet hebt kunnen deelnemen aan Discover, ontvang je een e-mail waarin verwezen wordt naar de Discover-oefeningen en wat je moet meenemen om deel te nemen aan Define.

Setting the Stage (Define), is een workshop van 3 uur waarin je je professionele wensen doorgrondt en jezelf concrete doelstellingen geeft en een actieplan ontwikkeld.

Tijdens de 1e Setting the Stage (Discover) definieerde je je identiteit en je verlangens, verkennend en zonder jezelf beperkingen op te leggen. Hier bevind je zich daartegenover in een vorm van concretisering: van welke van mijn professionele verlangens heb ik het verlangen en de mogelijkheid om ze te concretiseren? Je presenteert de conclusies van je reflecties en je professionele plan aan de andere deelnemers. De bespreking met de andere deelnemers stelt je in staat jouw keuzes kritisch en constructief in vraag te stellen en door je pistes en ideeën aan jouw verwachtingen toe te voegen.

Aan het einde van de workshop heb je antwoord op de vragen: wat is mijn professionele doel en wat zijn de volgende stappen om dit te bereiken.

Onze mediartist-traject

Setting the Stage (Discover) is de eerste bijeenkomst van het mediartist begeleidingstraject. Deelname aan alle workshops van dit traject wordt aanbevolen, maar is niet verplicht. De reflectie die begon in Setting the Stage (Discover) gaat verder met de workshop Setting the Stage (Define).

Dit webinar maakt deel uit van het ondersteuningsprogramma mediartist.

Volg je het mediartist-programma niet? Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen kan je ook deelnemen aan dit webinar.

Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organiser mediarte

Organiser of Setting The Stage - Define

mediarte is het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België en omvat alle private radio-zenders, tv-stations, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digital agencies (Paritair Comité 227 en 303.01).

Save This Event

Event Saved