153,22 €

Meerdere data

Schrijf jouw levensverhaal - individuele begeleiding (6 sessies)

Venster Acties en details

153,22 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Deelnemen kan op elk moment. Wanneer je mij contacteert prikken we een datum voor een online intakegesprek en jouw startdatum.

Over dit evenement

Waarom wil jij je levensverhaal schrijven?

Omdat je iets wil nalaten aan je kinderen en kleinkinderen. Er zijn de meubels en de huisraad. Misschien wat centen. Maar vooral zoveel levenswijsheid die nooit verloren mag gaan.

Omdat je heel wat hebt meegemaakt en je een boodschap aan de wereld wil meegeven. Je leven was uitzonderlijk door de reizen die je hebt gemaakt, de job die je hebt gedaan, de mensen die je hebt ontmoet. In een boek kan de ander woordelijk door jouw leven dwalen.

Omdat je door in je herinneringen te graven je eigen leven beter wil leren begrijpen. Je merkt dat je moeilijk aan een volgende levensfase kan beginnen. Er zijn nog blokkades. Door te schrijven, liefst met pen en papier, zet je een verwerkingsproces in gang.

Omdat je graag schrijft. Je speelt graag met woorden. Je hebt een scherpe blik voor gebeurtenissen en je weet ze raak te vatten. Je kijkt naar de mensen om je heen. Je schept hun karakters. Je geeft ze taal. Kortom, jouw leven is jouw muze.

Je kan bij mij terecht voor trajecten autobiografisch schrijven, zowel individueel als in groepsverband.

Terugblikken op mijn eigen leven door te schrijven, maakt me altijd weer wat wijzer. Alsof ik door de woorden aan het papier toe te vertrouwen, nieuwe dingen over mezelf te weten kom, die ik zonder schrijven nooit zou hebben ontdekt. Als ik mijn eigen schrijfsels nalees, lijkt het wel alsof ik ze vanop een afstand kan aanschouwen en tot inzichten over mezelf kan komen. Of zoals Soren Kierkegaard het zei: ‘Het leven moet voorwaarts geleefd worden, maar kan alleen achterwaarts begrepen worden.’

Heb je zin om aan de slag te gaan met jouw levensverhaal? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag via een online traject! De intake gebeurt met een beeldgesprek, de verdere opvolging via mail. Op het einde van het traject zien we elkaar terug.

Ik bied je zes opdrachten aan. Jij stuurt me jouw schrijfsel door. Ik ben jouw eerste lezer: ik zeg wat me heeft geraakt, waar je mooie zinnen schreef, wat ik niet begrijp, wat verder uitgediept mag worden, … Ik lees met je mee, zodat jij aan het schrijven blijft.

Kijk op mijn site voor meer uitleg over de opdrachten: https://hetwoordisvanu.com

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen