Sales Foundations - Sales of Tomorrow, delivered today

Sales Foundations - Sales of Tomorrow, delivered today

Actions and Detail Panel

From €180.29

Date and time

Location

MC-SQUARE Leuven

5B Philipssite

3001 Leuven

Belgium

View map

Refund policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Sales strategy and tactics of tomorrow, Delivered today. De sales technieken van 2022/23 die je moet beheersen en kennen voor B2B verkoop.

About this event

SALES FOUNDATIONS – Verkoop in 2022 and beyond

Verkoop is fundamenteel veranderd. De tijd van de visite kaartjes zijn we voorbij. Hoe passen wij ons aan deze realiteit en hoe kunnen we onze verkoop echt schalen. Maar hoe zit het dan met de verkooptechnieken die we geleerd hebben? Tijd om een andere heel pragmatische kijk te hebben op verkoop

Michael Humblet, auteur van Nobody Knows You en Why Now, deelt met zijn ervaring in de beste verkoop technieken die je nu moet beheersen. Hij zal ook vooruitblikken naar de toekomst en hoe je uw sales strategie en techniek kan bijsturen.

Dit is geen traditionele training, Michael is een wervelwind en neemt je mee met tonnen praktische voorbeelden, voor en na use cases in hoe je zelf je eigen sales lot in handen kan nemen. Deze training is gericht op alle sales professionals die hun kennis willen bijschaven of die up to date willen blijven met wat de veranderingen zijn in het sales landschap.

Een mix tussen strategie en heel pragmatische tactieken staat op het programma. Op het einde is er tijd om te netwerken met andere sales professionals en er is ruim te tijd om vragen te stellen.

Agenda

 • Introductie
 • Uw prospecten zijn veranderd - ook uw verkooptechnieken
 • Strategie: traditioneel versus nieuwe sales technieken
 • Deep dive in de nieuwe (high velocity, value based) sales modellen
 • Het Why Now model (en hoe het toe te passen)
 • Omgaan met Hiërarchie in B2B modellen

Break - netwerken

 • Hoe bouw je uw eigen sales machine op schaal
 • Een nieuwe aanpak voor koude prospectie: Hoe iemand benaderen die je niet kent, Sales Cadences, Sales Sprint fundaments
 • Een blik op social selling, impact modellen en pragmatische tips & tricks
 • Next action model voorbeelden
 • Sales tooling
 • Big Q&A
 • Netwerk drink

Locatie: MC-Square te Leuven, grote parking onder het gebouw.

References

Nespresso, Hubspot, Streamz, Saastock, Headlight, Huapii, Seaters, KBC, Citizenlab, APICbase, Sweepbright, Teamleader Sentiance, Intuo, THEOplayer, Volta Ventures, Qualifio, EMAsphere, Start it @KBC, Netwerk Ondernemen, Voka, Unizo, Tilroy, Qollabi, Vlerick, VanRoey, De Tijd, Bloovi, KBC, Universiteit Gent, Universiteit Antwerpen, Trends,...

Uw Trainer

Michael Humblet is misschien het meest bekend als de auteur van het boek Nobody Knows You, dat 2 grote problemen oplost: hoe je een bedrijf kunt schalen en hoe je B2B content op schaal kan produceren. Dit boek is geschreven op basis van 25 jaar ervaring in internationale sales rollen zoals VP of sales, head of global sales en Chief Revenue office. Naast consulting in sales strategie heeft Michael het bedrijf Chaomatic opgericht, dat zich specialiseert in het produceren van B2B content voor zowel kleine startups als grote bedrijven. Daarnaast is Michael ook de host van de Sales Acceleration Show, een fervent keynote speaker op events en produceert hij wekelijks boeiende videos op YouTube met onmiddellijk inzetbaar advies over sales.

Share with friends