Sales Advanced Masterclass

Actions Panel

Early access

Sales Advanced Masterclass

Alle laatste sales technieken op een rij. De meest volledige sales training om jezelf en je sales team klaar te stomen voor 2023.

When and where

Date and time

Location

MC-SQUARE Leuven 5B Philipssite 3001 Leuven Belgium

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

 • 4 hours 30 minutes
 • Mobile eTicket
Event image

Hoe passen we de laatste nieuwe sales technieken toe? Wat zijn deze en wat is er allemaal veranderd in de wereld van verkoop? De toekomst van sales gaat zich afspelen met heel nieuwe technieken waaronder: hybride sales methodologieën, sales sprints, gelaagde verkooptechnieken, sales automation technieken, personal sales Brands om meer vertrouwen op te wekken, social selling om schaal te nemen en waarschijnlijk wel het meest efficiënte: als een volledig sales team een gelaagd model gaat toepassen.

Deze inspirerende en zeer pragmatische masterclass van een halve dag is een deep dive voor de meer ervaren sales. Van Sales managers, sales directeurs, accountmanagers, freelancers tot verkopers die jaren ervaring hebben. Op een wervelende manier neemt Michael u mee langs vele voorbeelden tot onmiddellijk inzetbare technieken die hij dagelijks toepast bij de meer dan 1.000 bedrijven die hij reeds heeft helpen schalen doorheen alle industrieën. Naast heel veel concrete voorbeelden zal Michael ook een aantal frameworks en blueprints delen die gegarandeerd meer omzet zullen generen.

Na het event is er de mogelijkheid om te netwerken met de vele andere sales profesionals die zullen aanwezig zijn.

Event image

Agenda

 • Introductie
 • Een overzicht van alle sales modellen en wanneer deze toe te passen met het ‘WHY NOW’ model
 • Social selling herbekeken, hoe vertrouwen anders op te bouwen
 • Sales cadences advanced
 • Sales team setup – high velocity modellen
 • Sales Machine opbouw (als individu, als firma)

Break – netwerken

 • Gelaagde verkoop modellen – individu/team
 • Sales team cold outreach – advanced
 • Sales storytelling (pitch) advanced
 • Advanced Sales tooling – automatiseer en versnel je verkoop
 • Stel eender welke vraag - #justaskmichael

Netwerk drink

Locatie: MC-Square te Leuven, grote parking onder het gebouw.

References

Nespresso, Hubspot, Streamz, Saastock, Headlight, Huapii, Seaters, KBC, Citizenlab, APICbase, Sweepbright, Teamleader, Sentiance, THEOplayer, Volta Ventures, Qualifio, EMAsphere, Start it @KBC, Netwerk Ondernemen, Voka, Unizo, Tilroy, Qollabi, Vlerick, De Tijd, Bloovi, BNP, Universiteit Gent, Universiteit Antwerpen, Trends,...

Uw Trainer

Michael Humblet wordt erkend als één van de referenties in de Benelux op gebied van verkoop. Hij is zeer bekend als de auteur van het boek Nobody Knows You, dat 2 grote problemen oplost: hoe je een bedrijf kunt schalen en hoe je B2B leads op schaal kan produceren. Dit boek is geschreven op basis van 25 jaar ervaring in internationale sales rollen zoals VP of sales, head of global sales en Chief Revenue office.

Naast consulting in sales strategie heeft Michael het bedrijf Chaomatic opgericht, dat zich specialiseert in het produceren van B2B content voor zowel kleine startups als grote bedrijven. Daarnaast is Michael ook de host van de Sales Acceleration Show, een fervent keynote speaker op events en produceert hij wekelijks boeiende videos op YouTube met onmiddellijk inzetbaar advies over sales.