SAFETY JOGGER DONKERRUN ─ GOES INDUSTRIAL

Venster Acties

SAFETY JOGGER DONKERRUN ─ GOES INDUSTRIAL

SAFETY JOGGER DONKERRUN ─ GOES INDUSTRIAL. UNIEKE AVONDLOOP VOL SFEER, LICHT EN MUZIEK IN HET DONKER AAN DE DONK IN OUDENAARDE

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

The Outsider Oudenaarde Donkstraat 50 9700 Oudenaarde Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Over dit evenement

Jong en oud lopen een onbeperkt aantal rondes van ongeveer 3 km op een sfeervol verlicht parcours en schenken zo per gelopen ronde 2 euro aan het goede doel.

De Donkerrun is reeds aan zijn derde editie toe en is georganiseerd door Kiwanis Universus (Oudenaarde). De vorige editie bracht, dankzij bijna 2000 lopers, meer dan 7500 euro op! Integraal geschonken aan lokale goede doelen voor kinderen. Hoeveel lopen we in 2022 samen voor het goede doel?

Het sfeervol parcours -met muziek (dj’s) en lichteffecten- start aan de Donkvijver en loopt dit jaar door enkele fraaie bedrijven die voor de gelegenheid hun productiehallen openstellen. Het parcours brengt je dit jaar dus op plaatsen waar je anders niet kan komen! Een unieke avond vol sfeer, muziek en sport.

Er kan vrij worden gestart tussen 19u en 22u.

The Outsider is de uitvalsbasis voor de SAFETY JOGGER DONKERRUN. Er zijn kleedkamers en douches aanwezig voor mannen en vrouwen. Er is ook een bewaakte bewaarplaats en vestiaire.

Bevoorrading bij elke ronde (3km) en bij de finish.

Vanaf 13,03 €