Gratis

Zwerfvuilactie: Gruute Kuis in Baarle !

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Afspraak aan de dorpsschool Don Bosco Baarle (of één van de andere verzamelpunten)

Baarledorpstraat 4

9031 Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Banner Gruute Kuis in Baarle


Op zondag 29 maart 2020 organiseert Leefbaar Baarle voor de 4de keer de Gentsche Gruute kuis in Baarle. De Gruute Kuis is een intiatief van IVAGO in samenwerking met andere stadsdiensten. Na het succes van vorig jaar wil Leefbaar Baarle ook dit jaar opnieuw samen met de bewoners deze lenteschoonmaak opzetten in de verschillende woonwijken van ons dorp. De bermen zwerfvuilvrij maken, de wijk opnieuw laten blinken, blikjes uit het water vissen, onkruid wieden op voet- en fietspaden … alles mag om Baarle zo proper mogelijk te krijgen. Vorig jaar hebben 93 bewoners zich ingezet om meer dan 146 vuilniszakken zwerfvuil op te halen. Deze uitzonderlijke inzet is ook de media niet ontgaan. Lees hier het artikel van Radio2 Oost-Vlaanderen.

Ook voor deze editie zoeken we meer dan 100 vrijwilligers, zodat álle hoeken van Baarle zwerfvuilvrij kunnen worden gemaakt.

Als ook jij een handje meehelpt, is de klus in een 2-tal uurtjes geklaard. Samen kunnen we ook jouw straat, buurt en wijk verlossen van zwerfvuil! Kortom, doe mee aan deze gezonde en nuttige ochtendwandeling !


Wie wil deelnemen kan zich op 29 maart om 9u30 begeven naar één van onderstaande verzamelpunten:

zone 1 centrum

verzamelpunt: Parking "Don Bosco" Baarledorpstraat

zone: Baarledorpstraat vanaf de brug over de E40 (incl. oprit E40), Brouwerijstraat tot en met oprit E40, Baarleveer, Petruschristusdreef, Gaverlandstraat

zone 2 oost

Verzamelpunt: Ernest Solvynsdreef

zone: Ernest Solvynsdreef, Ernest Solvynsbrug, Weegbree, Moortelputstraat en zijstraten, Brouwerijstraat, Keuzemeers, Keuzekouter, Keuze, Karel De Bondtlaan

zone 3a westen

verzamelpunt: Noordhoutstraat

zone: Kloosterstraat (tot aan rond punt inclusief brug over E40), Noordhoutstraat (tot Moerstraat), Schepenstraat

zone 3b westen

verzamelpunt: Streepbos

zone: Noordhoudstraat (vanaf Moerstraat), Baarleboslaan, Boonstede, Baarlewaarande, Zombeekstraat, Moerstraat, Streepbosstraat

zone 4 noord

verzamelpunt: Rondpunt Baarleveldstraat -Halewijnstationstraat

zone: Baarleveldestraat, Baarlekouter, Kromveldesraat, Raapstraat, Keuze en Deinsesteenweg van brug E40 tot RaapstraatBELANGRIJK: Om één en ander in praktische banen te kunnen is het handig dat je ons ook laat weten dat je komt helpen door hierboven op 'REGISTREER' te klikken en te registreren voor elke persoon die zal meehelpen.

We kijken er alvast naar uit om samen met jou, de kinderen, buren of vrienden ook in jouw buurt het zwerfafval op te ruimen!


Het Leefbaar Baarle Team.

Praktisch:

  • Zwerfvuilactie in Baarle in het kader van de Gentse Gruute kuis

  • Gruute kuis van 9u30 tot 11u30 op zondag 29 maart 2020. Afspraak om 9u30 op één van de bovenvermelde verzamelpunten.

  • Afsluiting om 11u45 met 'weging' van het opgehaalde zwerfvuil en een aperitief in OTC Baarle, Baarledorpstraat 90, 9031 Baarle (Drongen).

  • Klik op 'Registreer' om ons te laten weten dat je wil meehelpen.PS: Misschien kan je ook je buren warm maken om mee te helpen?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Afspraak aan de dorpsschool Don Bosco Baarle (of één van de andere verzamelpunten)

Baarledorpstraat 4

9031 Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen