Gratis

Zelf eenvoudig een webshop maken met ShopBuilder

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een webshop bouwen hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met onze nieuwe ShopBuilder ben je in een mum van tijd online aan het verkopen!

Over dit evenement

In de huidige tijden is het zeer interessant om een webshop te hebben: een winkel waarvan de deuren nooit sluiten. Bovendien hoeft starten met e-commerce absoluut niet moeilijk of duur te zijn. Met onze nieuwe ShopBuilder ben je in een mum van tijd online aan het verkopen.

Voor onze intuïtieve tool heb je geen technische kennis nodig. Met gewoonweg slepen en klikken maak je je webshop meteen zoals je wil dat hij eruitziet. Je kiest uit meer dan 100 prachtige thema's om mee te starten die er geweldig uitzien op elk toestel. En alle functionaliteiten voor een webshop zijn reeds voorzien, denk maar aan productvoorraad en betalingen. Je hoeft er enkel je persoonlijke draai aan te geven, zonder code of design-skills.

In deze webinar overlopen we de mogelijkheden van de ShopBuilder en tonen we jou hoe snel en gemakkelijk alles werkt. Het beste nieuws? Voor enkele euro’s per maand kan je hiermee al aan de slag inclusief de hosting om je webshop op te plaatsen! Schrijf je vrijblijvend in voor deze webinar om het met je eigen ogen te zien.

Inhoud van deze webinar:

  • Hoe maak ik een ShopBuilder account aan
  • Welke thema’s zijn best geschikt voor een webshop
  • Hoe zet ik mijn producten online
  • Hoe integreer ik betaalmogelijkheden
  • Hoe bied ik verzendmogelijkheden aan
  • Hoe ga ik om met mijn voorraadbeheer
  • Hoe zorgt ShopBuilder voor SEO-optimalisatie

Doelgroep van de sessie:

Iedereen die een webshop wil starten en overweegt om deze zelf te bouwen. Je hoeft absoluut geen technische voorkennis te hebben, niet voor deze webinar en niet voor het gebruik van onze ShopBuilder.

Heb je de demo van ‘een website bouwen met SiteBuilder’ al gevolgd? Dan zal het aanmaken van de account en de opbouw van het framework een beetje herhaling zijn, maar het grootste deel van deze webinar is toegespitst op een webshop bouwen.

* Dit is een herhaling van de productdemo van 18 januari.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt zoveel mogelijk live gedemonstreerd in de tool zelf. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de Q&A die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Bekijk alvast onze ShopBuilder pakketten:

https://www.combell.com/nl/shopbuilder

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen