€ 149

Yellow Belt - Summer Sessions

Venster Acties en details

€ 149

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Den Brandt

12 Beukenlaan

2020 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een boeiende kennismaking met Lean Six Sigma, in een prachtige omgeving, tijdens een aangenaam, ontspannen dagje weg!

Over dit evenement

Kriebelt het om eindelijk terug buiten te komen, nieuwe contacten te leggen en frisse inspiratie op te doen? En kom je graag te weten hoe je processen kan optimaliseren, verspilling elimineren en klantentevredenheid boosten?

Neem dan zeker deel aan de Yellow Belt - Summer Sessions!

Verbreed jouw horizon en laat je - samen met jouw collega's - onderdompelen in de wereld van Lean Six Sigma! Je ontdekt verschillende Lean Six Sigma-principes en -tools tijdens een aangenaam, ontspannen dagje weg met inspirerende brainstormsessies, tal van simulaties en boeiende groepsdiscussies.


		Afbeelding van Yellow Belt - Summer Sessions

Als locatie voor dit unieke event kozen we voor een oase van rust: Kasteel den Brandt. Een uniek historisch monument, opgericht in 1790, met verschillende koetshuizen, een kapel en prachtige tuinen in de groende gordel rond Antwerpen. Kom zeker een uurtje vroeger om de dag alvast te starten met een mooie natuurwandeling!

Maar ook 's avonds is de zomer nooit ver weg. Wie dit wenst, kan na afloop van de sessie op eigen initiatief de dag afsluiten met een heerlijke cocktail en enkele tapas in Grand Café Den Brandt: het ideale moment om met de andere deelnemers verder in gesprek te gaan en jouw netwerk uit te breiden. Kortom, business meets pleasure!


		Afbeelding van Yellow Belt - Summer Sessions

De Yellow Belt - Summer Sessions zijn een inspiratiemoment (excl. examen en certificaat). Wie na deze sessie toch graag het examen aflegt om het Yellow Belt-Certificaat te behalen, kan dit als add-on laten toevoegen aan het programma (€50). Je ontvangt dan aanvullend studiemateriaal (zelfstudie) en een link naar het examen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Den Brandt

12 Beukenlaan

2020 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator The Lean Six Sigma Company - België

Organisator van Yellow Belt - Summer Sessions

Tijdens de Lean Six Sigma Proeverij kan je vrijblijvend kennis maken met de methodiek, onze coaches en opleidingen. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wat is Lean Six Sigma? Past deze methodiek bij jouw project of organisatie? Welke opleiding matcht het best met jouw verhaal? Bovenal is het ook gewoon een aangename ervaring. Je komt terecht in een groep gelijkgestemde mensen met dezelfde verbeterambities, maar vooral ook dezelfde vragen. Door de interactieve opzet leren deelnemers van een proeverij ook heel veel van elkaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen