€ 45,24 – € 70,41

WTC Academy - Opmars van E-Commerce door Covid-19

Venster Acties en details

Vanaf € 45,24

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

125 Lange Kievitstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
WTC Academy - Van Disruptie naar Acceleratie - De Belgische E-Commerce: "op weg naar een meer mature markt"

Over dit evenement

De coronacrisis heeft de opmars van e-commerce versneld, en transformeerde het bedrijfslandschap van de ene op de andere dag. Meer investeringen in online aanwezigheid, tegemoetkomen aan snel veranderende klantverwachtingen, creatieve oplossingen bedenken om de crisis te overleven: élk bedrijf moest zich aanpassen. Logisch dus dat het moeilijke tijden waren, al zijn de meesten erin geslaagd om het leven van hun klanten aanzienlijk te verbeteren. En dat levert hen voordelen op korte én lange termijn.

1. Een ongeziene uitdaging

Het openbare leven dat in het voorjaar in zowat heel Europa werd stilgelegd, was een van de meest opvallende gevolgen van de crisis. Weg met de fysieke aanwezigheid van bedrijven: sommige verschoven hun commerciële activiteiten naar het web, andere stopten met bestaan. Een groot deel schakelde over op thuiswerk voor een groot deel van hun personeelsleden. Die moesten met nieuwe tools, uitrusting en processen aan de slag om zonder fysiek contact vlot te blijven samenwerken.

2. De digitale versnelling

De coronacrisis heeft niet alleen een verstorende, maar ook een versnellende werking. Ze heeft enkele reeds lopende veranderingen in een stroomversnelling gebracht.

3. De beste klantervaring is ‘phygital’

Wie zijn klanten wil geruststellen en aanmoedigen om terug te keren, moet voor een naadloze, gemakkelijke en veilige winkelervaring zorgen. Of dat nu fysiek in de winkel is, of op het internet via de webshop.

4. Handel van de toekomst

Het nieuwe handelsmodel is onontbeerlijk met technologie verbonden. Nieuwe regelgevingen vormen een uitdaging voor bedrijven, die een nog eerlijker speelveld eisen.

5. Reden tot optimisme

Hoewel het moeilijk is geweest om fysiek op afstand te blijven, kan technologie ons dichter bij elkaar en onze klanten brengen.

Dit mag je niet missen: omdat het retail landschap in volle verandering is, en je absoluut op de hoogte moet zijn van deze veranderingen indien je op koers wilt blijven varen, hetzij als detailhandelaar/retailer, hetzij als investeerder in de grootste mogelijke betekenis.

Programma:

18u30: Ontvangst

19u00: Start WTC Academy

20u30: Network & Drink

21u30: Einde

Verder ligt er ook een samenvattende syllabus voor je klaar. Na de WTC Academy kan je verder netwerken met de andere deelnemers onder het genot van een hapje en drankje.

Sofie Geeroms is sinds 2018 de Algemeen Directeur van BeCommerce. In 2015, heeft ze de Amerikaanse startup Jasmo opgericht, platform dat hobbykoks verbindt met klanten die thuis willen ontvangen. Ervoor heeft ze in de financiële sector gewerkt in New York CIty, in Fortune 100/500 verzekeringsbedrijven.

Voor ze naar Amerika trok, heeft ze op verschillende Belgische ministeriële kabinetten gewerkt (eerste minister, buitenlandminister, audit minister), hetzij om sociaal-economische belangen te behartigen van bedrijven in België en via commerciële diplomatie in het buitenland. Ze heeft ook meegewerkt aan de herziening van het federale interne audit systeem. Sofie Geeroms heeft ook voor de Zwitsere overheid in Lausanne gewerkt, en voor het Europees Agentschap Eurojust in Den Haag.

Sofie Geeroms is een advocaat van opleiding (NY & Brussels Bar) en heeft rechten gestudeerd aan de KULeuven, Harvard Law School en de Sorbonne Panthéon-Assas II. Ze heeft haar doctoraatstitel behaald in Methodologie en Taxonomie aan de KULeuven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

125 Lange Kievitstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator World Trade Center Antwerp

Organisator van WTC Academy - Opmars van E-Commerce door Covid-19

World Trade Center Antwerp maakt deel uit van de wereldwijd gekende WTCA - World Trade Center Association, die meer dan 320 offices telt in 88 landen. Het WTC Antwerp of voluit World Trade Center Antwerp - is één van de oudste en actiefste bedrijvenclubs uit de regio. Het is een ontmoetingsplatform voor effectieve netwerking, zowel nationaal als internationaal. WTC Antwerp zorgt voor B-2-B activiteiten, bedrijfsbezoeken, ervaringsuitwisseling en interessante events die professionele netwerking bevorderen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.wtcantwerp.be

 

 

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen