€ 45,24 – € 70,41

WTC Academy - Genereer jij 2 leads per week via LinkedIn?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

125 Lange Kievitstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
WTC Academy - Genereer jij 2 leads per week via LinkedIn? Heb je de lead generation al in een hogere versnelling gezet met Sales Navigator?

Over dit evenement

Met bijna 4 miljoen gebruikers op LinkedIn, zitten ook daar jullie klanten en prospecten. In deze interactieve sessie met Mic Adam gaan verder in hoe je dit netwerk optimaal gebruikt voor lead generatie.

Programma

  • Social selling doe je met een professioneel electronisch visitekaartje
  • De zin en onzin van een groot netwerk op LinkedIn.
  • Hoe nu echt aan sales doen met LinkedIn en Sales Navigator? Aanpak, Techniek en Inspanning
  • Hoe praktisch nog beter en sneller prospecten vinden via Sales Navigator
  • Welke verwachtingen koesteren van Social Selling op LinkedIn
  • Waarom mag je deze sessie niet missen?

Je hebt al jaren een profiel op LinkedIn maar nog steeds komt er niets uit. LinkedIn promoot “social selling” en zijn Sales Navigator als het walhalla voor sales mensen. We vertellen wat je echte kunt verwachten van Social Selling.

Programma:

18u30: Ontvangst

19u00: Start WTC Academy

20u30: Network & Drink

21u30: Einde

Verder ligt er ook een samenvattende syllabus voor je klaar. Na de WTC Academy kan je verder netwerken met de andere deelnemers onder het genot van een hapje en drankje.

Bio Mic Adam

Mic Adam heeft Vanguard Leadership opgericht om organisaties te helpen met sociale media in het bijzonder met sociale selling programma’s en consultancy, opstellen van sociale media richtlijnen, sociale media trainingen en community management.

Mic stond in 2017 op de 15de plaats (en enige Belg) van de wereld Top 1000 Social Selling Influencers (The Creation Agency). In 2016 stond hij als enige Belg op de 16de plaats van de Onolytica Top Social Selling Experts. Zijn naam duikt regelmatig op in de top 10 van de Social Media Sales Guru’s.

Vanuit zijn ervaring als B2B sales, salesmanager en marketeer begeleidt vandaag organisaties bij de implementatie van Social Selling en Employee Advocacy (Ambassadeurschap). Hij is vandaag ook conversation manager bij een aantal B2B en B2C organisaties en geeft tenslotte zowel in-house als open trainingen over sociale media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en bloggen. Daarnaast doet en publiceert hij regelmatig onderzoek over het gebruik van sociale media in België.

Mic heeft een internationale carrière uitgebouwd in zowel general management als sales en marketing management in B2B en B2C omgevingen. Zijn belangrijkste functies zijn Wang Laboratories (B & USA), Kryptonite Corp. (B & USA), Van Aerden Group (F, B & USA), Ophardt Hygiëne Technik (D) en Unisys (B & F).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

125 Lange Kievitstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen