Gratis
Workshop: Setting the Stage - Define

Workshop: Setting the Stage - Define

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mediarte

20 Avenue des Gloires Nationales

1083 Ganshoren

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Setting the Stage (Define), is een workshop waarin je je professionele wensen doorgrondt en jezelf concrete doelstellingen geeft.

Over dit evenement

Setting the Stage (Define) maakt onderdeel uit van het mediartist-programma, het ondersteuningstraject van mediarte om een ​​impuls te geven aan de carrière van werkzoekenden in de audiovisuele film of digitale sector.

Om deel te nemen aan Setting the Stage (Define), is het aangewezen dat je eerder deelgenomen hebt aan de workshop Setting the Stage (Discover). Als je niet hebt kunnen deelnemen aan Discover, ontvang je een e-mail waarin verwezen wordt naar de Discover-oefeningen en wat je moet meenemen om deel te nemen aan Define.

Om het gehele mediartist-traject en de workshops te ontdekken, klik je hier.

Note: De workshop vindt plaats in de kantoren van mediarte

Programma

Setting the Stage (Define), is een workshop van 3 uur waarin je je professionele wensen doorgrondt en jezelf concrete doelstellingen geeft en een actieplan ontwikkeld.

Tijdens de 1e Setting the Stage (Discover) definieerde je je identiteit en je verlangens, verkennend en zonder jezelf beperkingen op te leggen. Hier bevind je zich daartegenover in een vorm van concretisering: van welke van mijn professionele verlangens heb ik het verlangen en de mogelijkheid om ze te concretiseren? Je presenteert de conclusies van je reflecties en je professionele plan aan de andere deelnemers. De bespreking met de andere deelnemers stelt je in staat jouw keuzes kritisch en constructief in vraag te stellen en door je pistes en ideeën aan jouw verwachtingen toe te voegen.

Aan het einde van de workshop heb je antwoord op de vragen: wat is mijn professionele doel en wat zijn de volgende stappen om dit te bereiken.

Onze mediartist traject

Setting the Stage (Define) is de 2e bijeenkomst van het mediartist begeleidingstraject. Deelname aan alle workshops van dit traject wordt aanbevolen, maar is niet verplicht.

Dit workshop maakt deel uit van het ondersteuningsprogramma mediartist.

Volg je het mediartist-programma niet? Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen kan je ook deelnemen aan dit webinar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mediarte

20 Avenue des Gloires Nationales

1083 Ganshoren

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen