Workshop: Hoe ontwikkel ik een Strategisch Asset Management Plan?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort aan de Klop

4 1e Polderweg

3563 MC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Asset Management biedt veelbelovende perspectieven voor alle organisaties die investeringsgoederen inzetten om hun doelstellingen te bereiken: industriële bedrijven, elektriciteitsproducenten, openbaar vervoerbedrijven, distributienet beheerders, beheerders van infrastructuur voor transport, overslag en opslag.

Eén van de pijlers van de Asset Management aanpak is het zogenaamde Strategisch Asset Management Plan (SAMP). De organisatie bepaalt hierin op hoofdlijnen de maatregelen op de installaties aan de ene kant en op het beheerssysteem aan de andere kant. Het opstellen van het Strategisch Asset Management Plan blijkt echter voor veel organisaties geen evidente oefening.

In deze workshop op woensdag 4 maart, reiken we op een interactieve en persoonlijke manier een eenvoudige methodiek aan voor het ontwikkelen van een Strategisch Asset Management Plan, toepasbaar op uw organisatie.

Wat kunt u verwachten?


Workshop

We reiken in deze workshop een eenvoudige methodiek aan voor het ontwikkelen van een Strategisch Asset Management Plan. De moderator illustreert de methodiek voor een paar assets die iedereen gebruikt in de privésfeer.

De deelnemers passen de methodiek vervolgens zelf toe op een eigen voorbeeld, uit de professionele context of uit de privésfeer. Het uiteindelijke doel is om in het beperkte tijd te ervaren hoe men op een eenvoudige methodische manier een SAMP kan ontwikkelen.


Drink en netwerken

We sluiten af met een drink. Een ideaal moment om nader kennis te maken met de andere deelnemers, en ervaringen en ideeën uit te wisselen.
Wij bieden u:

  • Een boeiende en leerrijke middag.

  • Kennismaking met een methode voor het ontwikkelen van een SAMP.

  • Hands-on ervaring: aangereikte methode uitproberen op een eigen voorbeeld.

  • Een forum voor het delen van ervaring, ideeën en inzichten.

  • Een drink met gelegenheid tot netwerken.
Programma

13.30 u. Ontvangst
14.00 u. Start programma
16.00 u. Drink

Locatie

Fort aan de Klop
1° Polderweg, Utrecht
[Plan uw route]


Kosten

Deze kennis sessie bieden wij u kosteloos aan. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Daarom vragen wij u op voorhand aan te melden via bovenstaande knop.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fort aan de Klop

4 1e Polderweg

3563 MC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen