Gratis

Webinar: Ontvang QR-betalingen met de POM Business App

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Met de POM Business App kunnen je medewerkers QR-betaalcodes genereren op hun smartphone om betalingen te ontvangen op je business rekening.

Over dit evenement

Digitaal betalen is het nieuwe normaal geworden en kreeg door de coronacrisis nog een extra duwtje in de rug. Bij POM bezorgen we iedereen een zorgeloze en veilige betaalervaring. Daar werken we elke dag aan: betaalgemak staat centraal in al onze betaaloplossingen.

Als koploper in de Belgische betaalmarkt zet POM sterk in op innovatie. Onlangs lanceerden we een nieuwe app voor bedrijven om QR-betalingen te ontvangen: de POM Business App.

Met deze app kunnen je medewerkers QR-betaalcodes genereren op hun smartphone, zonder dat ze toegang hebben tot de zakelijke rekening. Je hoeft zo niet te investeren in betaalterminals.

Je klanten betalen mobiel met hun favoriete betaalapp (Payconiq, banking app, ...).

Alle betalingen komen bovendien afzonderlijk toe op je business rekening en kunnen dus automatisch afgepunt worden.

In dit webinar gaan we dieper in op de verschillende functionaliteiten en voordelen van de POM Business App en lichten we toe hoe je er mee van start kan gaan.

Dit webinar richt zich op organisaties die geld innen op locatie of aan huis, bijvoorbeeld: techniekers en installateurs, pakjesbezorgers, sportclubs en verenigingen, scholen, goede doelen, horeca, ...

***

Spreker: Johannes Vermeire, CEO & co-founder van POM.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen