Gratis

Webinar - Difference with personal branding! (part II)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In sessie 2 leren we aan de hand van artiesten als Musketon of Muriel Scherre hoe je precies klanten binnenhaalt via je digitale kanalen.

Over dit evenement

Programma

In deze tweede sessie leren we aan de hand van artiesten als Musketon of Muriel Scherre hoe je precies klanten binnenhaalt via je digitale kanalen. Je krijgt tips en tools aangereikt die jou helpen om aan personal branding te doen zonder er gek van te worden.

Tijdens en na het webinar is er tijd voorzien voor een Q&A.

IMPORTANT: We raden je sterk aan om, indien je interesse toont om deze sessie te volgen (part II), je ook in te schrijven voor de eerste sessie op 29.11.21!

Over Clo Willaerts

Clo Willaerts is de auteur van diverse handboeken over marketing, waaronder het pas verschenen Video Marketing like a PRO. Aan de Karel de Grote Hogeschool organiseert ze het postgraduaat Digital Business; daarnaast geeft ze ook les over online zakendoen, digital marketing, en de impact van digitale technologie op onze manier van leven en werken. Ze blogt al sinds 2004 op bnox.be en is super actief op Twitter (@bnox), waar ze bijna 30.000 volgers heeft.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator mediarte

Organisator van Webinar - Difference with personal branding! (part II)

mediarte is het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België en omvat alle private radio-zenders, tv-stations, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digital agencies (Paritair Comité 227 en 303.01).

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen