Gratis

Webinar - CV Lab met Hotel Hungaria

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In dit webinar worden tips & tricks meegegeven die je toelaten om je cv, motivatiebrief of portfolio te finetunen.

Over dit evenement

Programma

De screening van cv’s vormt doorgaans de eerste fase in een selectieprocedure. Rekruteerders vormen zich een idee van de competenties en de persoonlijkheid van de kandidaten, en bekijken die vooral in het belang van de werkcontext waarin de aan te werven persoon terecht zal komen. Het is dus belangrijk dat je een uitstekende eerste indruk bewerkstelligt, zonder je eigen stijl en persoonlijkheid daarbij te verloochenen.

Tijdens deze online sessie gaan met Kelly Verlinden, HR Manager bij Hotel Hungaria, in op hoe ze als onderneming omgaan met goede cv's/motivaties, what's standing out, wat de selectie haalt of vooral niet haalt, de aansluiting met de bedrijfscultuur en tone of voice, etc ... Tal van pragmatische insteken waarmee je aan de slag kan als werkzoekende.

Voor wie

Werkzoekenden die hun CV, motivatiebrief of portfolio op peil willen brengen.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Als je je aanmeldt, krijg je nadien het opgenomen webinar toegestuurd.

Voor de deelnemers aan het mediartist programma die dit webinar volgen, bieden we je achteraf een individuele online ontmoeting om je persoonlijke feedback te geven op je cv, showreel, etc. Meer info tijdens het webinar.

Gastspreker

Kelly Verlinden is sinds 2016 HR Manager bij het content powerhouse Hotel Hungaria, na meer dan 10 jaar actief te zijn als producer in het Belgische TV-landschap.

Deze sessie maakt deel uit van het begeleidingstraject mediartist . Maak je geen deel uit van dit programma? Geen zorgen, jouw deelname aan dit webinar is meer dan welkom, onder voorbehoud van de beschikbare plaatsen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator mediarte

Organisator van Webinar - CV Lab met Hotel Hungaria

mediarte is het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België en omvat alle private radio-zenders, tv-stations, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digital agencies (Paritair Comité 227 en 303.01).

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen