Gratis

Virtuele datacenter tour – kijk binnen in Interxion

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In ons streng beveiligd datacenter stap je niet zomaar binnen… Tenzij wij je de virtuele toegang geven!

Over dit evenement

Neem een exclusief kijkje in het kloppend hart van de Combell cloud. ‘De cloud’ is voor veel mensen een abstract gegeven, maar deze virtuele tour in het Interxion datacenter - a Digital Realty company - zal je een heel concreet beeld geven van wat dat nu eigenlijk inhoudt. Je krijgt er als het ware zicht op een deel van het internet.

Ontdek welke maatregelen wij nemen om de beveiliging en beschikbaarheid van onze hosting te garanderen. Alle voorzieningen om onze garanties waar te maken worden in mensentaal uitgelegd door een expert van het Interxion datacenter.

We tonen jou het belang van een professioneel datacenter en waarom je dit onmogelijk kunt evenaren in een kantooropstelling.

Wordt getoond in deze virtuele rondleiding:

Beveiliging van de toegang tot het datacenter

  • Buitenhek en mansluis
  • Toegang tot rooms en cages

Technische installaties die onze garanties mogelijk maken

  • Dubbele internetconnecties
  • UPS-batterijen
  • Dieselgeneratoren
  • Koelingssystemen met koude gangen
  • Brandbeveiliging met inert gas

Doelgroep van de sessie:

Ben je al Combell klant, dan krijg je in deze rondleiding te zien waar jouw hosting – of dat nu webhosting of cloud hosting is – zich effectief bevindt en hoe wij daar alle zorg voor dragen.

Ben je nog geen Combell klant en ben je op zoek naar een goed plekje om je website, webshop of applicatie onder te brengen? Dan kan je in deze webinar perfect leren waar je op moet letten en waarom hosting in een professioneel datacenter zo belangrijk is voor je online succes.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt een rondleiding gegeven aan de hand van een virtuele tour. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de Q&A die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Bekijk alvast de unieke eigenschappen van ons datacenter:

https://www.combell.com/nl/datacenters

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen