Gratis

Trends in Asset Management 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tivoli Vredenburg

Vredenburgkade 11

3511 WC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Trends in Asset Management*, het jaarcongres van Stork, staat dit jaar in het teken van Asset Performance Management (APM) als onderdeel van Industry 4.0. Er wordt al lang over gesproken, maar we zien nu dat de adoptie van digitale technologieën steeds meer tractie krijgt in het veld en meer en meer organisaties er echt mee aan de slag gaan. Digitale innovatie levert ongekende niveaus van vooruitgang op en verlaagt het risico van niet-geplande incidenten die van invloed zijn op de prestaties van assets, veiligheid en klantrelaties.

We organiseren deze editie samen met onze strategische partner IBM. Tijdens het congres geven we een update van de mogelijkheden van APM met praktische voorbeelden uit de industrie. We laten zien wat op dit moment mogelijk is door het combineren van asset management met IoT, AI en data analytics en werpen ook een blik op wat de toekomst in petto heeft.

Wil je meer ontdekken over het potentieel van Asset Performance Management? Registreer je dan snel en zorg dat je deze editie niet mist!WAT IS TRENDS IN ASSET MANAGEMENT?

Trends in Asset Management is een jaarlijkse bijeenkomst waar Asset Management deskundigen en installatie-verantwoordelijken elkaar treffen rondom voor hen actuele thema’s. Sprekers van toonaangevende bedrijven vertellen over hun ervaringen. Naar goede gewoonte wordt informeel onder het genot van een drankje en een hapje afgesloten.


*Na tien jaar Trends in Maintenance veranderen we de naam van ons jaarcongres naar Trends in Asset Management. De ontwikkelingen van maintenance afdelingen naar strategisch gestuurde asset management organisaties met nadruk op de optimale samenwerking van alle asset processen zorgt er voor dat de oude naam de lading niet meer dekt. De sterke formule van het jaarcongres blijft hetzelfde, maar dan in een nieuw en modern jasje.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tivoli Vredenburg

Vredenburgkade 11

3511 WC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen