Gratis
The power of video marketing (part I)

The power of video marketing (part I)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe zorg je voor die conversie in een wereld van TikTokers en streamers? Clo Willaerts toont hoe je direct aan de slag kan!

Over dit evenement

Over de opleider

Clo Willaerts is de auteur van diverse handboeken over marketing, waaronder het pas verschenen Video Marketing like a PRO. Aan de Karel de Grote Hogeschool organiseert ze het postgraduaat Digital Business; daarnaast geeft ze ook les over online zakendoen, digital marketing, en de impact van digitale technologie op onze manier van leven en werken. Ze blogt al sinds 2004 op bnox.be en is super actief op Twitter (@bnox), waar ze bijna 30.000 volgers heeft.

Programma

Digitale videomarketing (kortweg videomarketing) is een strategische contentmarketingbenadering die is gericht op het creëren en promoten van waardevolle, relevante en consistente videocontent om een duidelijk gedefinieerd publiek van kijkers aan te trekken, aan te trekken, te converteren en om te zetten in klanten.

Maar hoe zorg je voor die conversie in een wereld van TikTokers en streamers? Clo Willaerts toont aan de hand van handige modellen en tips hoe je direct aan de slag kan met het materiaal dat je bij de hand hebt.

In sessie 1 leer je hoe webvideo past in jouw contentstrategie en hoe je leert om de productie en publicatie van video’s leert voorbereiden en inplannen.

Het mediartist-traject

Dit workshop maakt deel uit van het ondersteuningsprogramma mediartist.

Maak je geen deel uit van dit programma? Geen zorgen, jouw deelname aan deze sessie is meer dan welkom.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen