€ 55

Smart Retail Day

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RetailDetail

9 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Smart Retail Day

Over dit evenement

Getting a competitive advantage through sustainability & technology

▪ Hoe kun je technologie slimmer inzetten?

▪ Welke oplossingen maken je bedrijf duurzaam?

Over deze onderwerpen organiseert RetailDetail op woensdag 6 november 2019 de ‘Smart Retail Day’ in het eigen kennis- en belevingscentrum te Antwerpen voor sustainability managers, marketeers, innovatie & facility managers.

De ‘Smart Retail Day’ wordt een unieke dag voor retailers, toeleveranciers en zeer specifiek sustainability managers die hun bedrijf en producten willen verduurzamen en willen besparen door het slim inzetten van technologie. De nieuwe consument kiest immers steeds bewuster voor duurzame bedrijven en producten!

Onze partners tonen reeds dagdagelijks hun oplossingen in de retailhub, het kennis- en inspiratiecentrum van RetailDetail met 1250 m² aan toegepaste innovatie, maar tijdens de Smart Retail Day pitchen ook andere gespecialiseeerd bedrijven in deze materie hun unieke oplossingen. De rondleidingen die we die dag organiseren door het retailhub-kenniscenter bieden u als deelnemer eveneeens nieuwe inzichten in de belangrijkste retailtrends.

Het is ook één van de laatste kansen om het actuele inspiratiecenter retailhub te bezoeken. Vanaf midden december 2019 sluit retailhub namelijk de deuren op de Ankerrui en starten we vanaf 1 janauri 2020 met een nieuw retailinspiratieconcept ‘The Future of Shopping’ in de stadsfeestzaal op de Meir.

Dagprogramma 6 november (vrije in- en uitloop gedurende de dag):

09u00 – 09u20 Start en ontvangst bij retailhub met mini-ontbijt

09u20 – 09u30: Introductie & kennissessie

09u30 – 12u30 Pitchen Smart retailoplossingen

09u30 – 14u00 Bezoekmomenten stands

12u30 – 13u30 Lunch

Tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

RetailDetail

9 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen