€ 301,29 – € 422,29

Seminar | Subliem Communiceren in digitale tijden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gent - Holiday Inn Gent Expo

Maaltekouter 3

9051 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ontdek in een halvedag dag alles wat je moet weten om een outperformer te worden in digitale communicatie.

Over dit evenement

De hele dag door communiceer je digitaal. Maar ken jij de verborgen natuurwetten in de nieuwe wereld van communiceren via e-mail, chat, Teams, Whatsapp of social media?

Weet jij hoe je de digitale slagkracht van jezelf en je team kunt maximaliseren zonder te bezwijken aan communicatiestress en information overload? Tijdens Subliem Communiceren in digitale tijden ontdek je in een halvedag dag alles wat je moet weten om een outperformer te worden in digitale communicatie.

Je krijgt weer stevig grip op je werkdag en mist nooit nog cruciale informatie. En je leert hoe je teams feilloos aanstuurt of klanten verleidt met verrassende digitale beïnvloedingstechnieken. Subliem communiceren in digitale tijden is een seminar van Gunnar Michielssen, de e-mailgoeroe van Afkicken van E-mail.

Subliem communiceren in digitale tijden is de perfecte opleiding voor iedereen die slimmer, beter én minder wil communiceren via digitale weg. Bovendien kan je deelname tot 30% gesubsidieerd worden via de KMO-portefeuille (registratienummer: DV.O230558).

Fasten seatbelts, want Gunnars grappige, confronterende én waanzinnig praktische seminars lokten al meer dan 60.000 deelnemers in amper 12 jaar. 

Bekijk hier alvast een preview!

Verwacht je aan:

 • MINDER TIJDVERLIES. Handel voortaan e-mail en overige digitale communicatie doeltreffender af. Zodat meer tijd vrij komt voor belangrijke taken. Spaar al snel een half uur per dag uit (= 3 volle weken per jaar)!
 • DUIDELIJKERE BOODSCHAPPEN. Schrijf kortere en beter gestructureerde berichten. Want duidelijke boodschappen voorkomen misverstanden. En hebben meer impact.
 • MINDER BERICHTEN. Verstuur uitsluitend nog berichten wanneer dat echt nodig of nuttig is.

Het halvedagseminar Subliem Communiceren in digitale tijden is zoveel meer dan een gewone communicatieopleiding. Je ontvangt niet alleen tips om je persoonlijke efficiëntie te verhogen, maar ook tools om je collega's te sensibiliseren en om de digitale communicatiecultuur van je organisatie bij te sturen:

 • Een syllabus
 • Geplastificeerd tipkaartje voor op je bureau
 • Een bureaublad met alle tips
 • Posters om de collega's te sensibiliseren

In de namiddag is er van 13 tot 16 u de optionele maar niet te missen praktische workshop Crash Course Outlook waarbij de principes uit het ochtendseminar meteen in jouw dagelijkse Outlook-praktijk worden toegepast. We voorzien broodjes en drankjes voor de deelnemers aan de ochtend- en namiddagopleidingen.

WORKSHOP | CRASH COURSE OUTLOOK

Met voorsprong de meest verfrissende en leerrijke Outlook time management training van het moment! En zoveel méér dan een klassieke Outlook-training. De opleiding focust op quick wins zodat voortaan maximaal persoonlijk rendement gehaald kan worden uit Outlook. Kennis van het e-mailprogramma an sich is niet het doel, wel het middel om de controle over je werkdag te allen tijde te bewaren.

Een Crash Course Outlook meepikken kan voor € 100 extra ipv normaal € 249. Je bespaart naast pakken tijd meteen € 149. Bovendien kan ook je deelname aan deze workshop tot 30% gesubsidieerd worden via de KMO-portefeuille.

Alles, alles, alles, echt alles wat je absoluut moet weten over Outlook in één halve dag

De Crash Course Outlook van Bruno Verhaeghe bouwt verder op de principes van het ochtendseminar Subliem Communiceren in digitale tijden en is een opleiding in best practices. Verwacht je aan compleet nieuwe en tijdbesparende manieren van werken en onbekende maar onmisbare functies van Outlook.

Omdat elke job anders is vertrekken we vanuit jouw realiteit van elke werkdag en niet vanuit één te nemen of te laten model. We mikken er wel op om vastgeroeste gewoontes los te laten en te vervangen door bewezen efficiëntere strategieën. Stapsgewijs leer je hoe je Outlook helemaal naar jouw hand kan zetten.

 • Halvedagworkshop: snel en goed
 • Dynamisch en interactief
 • Gedetailleerd handboek inbegrepen
 • Unieke troef: inclusief 1 maand e-mailondersteuning 

De Crash Course Outlook garandeert een spectaculair rendement met minimale inspanning. Wellicht jouw meest rendabele tijdsinvestering ooit! Reken uit je winst:

 • 1 u/dag in Outlook > 15 min/dag besparen = 1 ½ week/jaar
 • 2 u/dag in Outlook > 30 min/dag besparen = 3 weken/jaar
 • 4 u/dag in Outlook > 1 u/dag besparen = 6 weken/jaar

Een draagbare Windows-computer met Outlook 2010, 2013, 2016 of Office 365 wordt sterk aanbevolen maar is niet strikt noodzakelijk. De opleiding is niet geschikt voor Outlook voor Mac.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gent - Holiday Inn Gent Expo

Maaltekouter 3

9051 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen