Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

FOD Sociale Zekerheid

Finance Tower (Zaal Pacheco)

Pachecolaan 13

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Neem deel aan onze slotdag, waar u de resultaten van de pilootprojecten over Burn-Out gepresenteerd krijgt

Over dit evenement

« Geïntegreerd preventiebeleid Burn-Out: de resultaten van de ambitieuze pilootprojecten die leiden tot concrete tools »

Op initiatief van de FOD Sociale Zekerheid en minister Maggie De Block werd op 26 juni 2018 een oproep tot het indienen van projecten gelanceerd ter ondersteuning van pilootprojecten inzake de preventie van werkgerelateerde psychische aandoeningen.

Deze oproep was zeer succesvol en na een strenge selectieprocedure werden twaalf ambitieuze en gevarieerde pilootprojecten geselecteerd. Deze projecten zijn in 2019 van start gegaan voor een periode van 12 maanden.

Om deze projecten aan u voor te stellen, nodigen wij u graag uit op ons slotevenement op 10 maart 2020. In de voormiddag zullen de resultaten worden voorgesteld, gevolgd door een "uitwisselingsbeurs van best practices" in de namiddag. Dit is voor u de gelegenheid om op informele wijze van gedachten te wisselen met de verschillende actoren die betrokken zijn bij de pilootprojecten en andere initiatieven die te maken hebben met het voorkomen van burn-out en zo uw netwerk uit te breiden.

Dit event is gratis en is opengesteld voor iedereen die betrokken is bij werkgerelateerde psychische aandoeningen. Stuur gerust deze uitnodiging ook door naar andere geïnteresseerden zodat ook zij zich kunnen inschrijven. Meer details over het programma volgen nog, maar om praktische redenen vragen wij nu al om tegen ten laatste 31/01/2020 uw deelname te bevestigen.

Datum en tijd

Locatie

FOD Sociale Zekerheid

Finance Tower (Zaal Pacheco)

Pachecolaan 13

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen