Gratis

Meerdere data

Samen Lezen Online op woensdag met coStA

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Samen lezen is genieten van verhalen, fragmenten en gedichten uit de brede wereldliteratuur. Een gepassioneerde lezer begeleidt.

Over dit evenement

Een samen-lezensessie duurt ongeveer één uur. We lezen samen in een kleine groep, de leesbegeleider leest voor. Bij elke tekst nemen we de tijd om onze gedachten te delen en te luisteren naar elkaar. Samen lezen is geen academische boekenclub, je hebt geen voorkennis nodig, meelezen en luisteren mag ook.

We lezen in wekelijks online op woensdag, in samenwerking met coStA Antwerpen. Telkens in een kleine groep van maximum tien deelnemers. Reserveren is dus verplicht.

Om het online lezen vlot te laten verlopen:

  • maak je een account aan op Eventbrite
  • maak je een account aan op Zoom
  • hou je goed je inbox in de gaten voor de bevestigingsmail met de link om je toe te laten op het tijdstip van onze sessie
  • ontvang je de teksten achteraf van ons, telkens op vrijdag

Het fysieke samen lezen in Muntpunt en coStA. gaat voorlopig niet door. Volg DE DAGEN hier op Eventbrite, op Facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief via onze website.

De plaatsen voor het Samen Lezen zijn erg beperkt. Daarom vragen we je om één Samen Lezen-sessie per week te reserveren. Zo verdelen we de plaatsen die we hebben.

Meer informatie over het reserveren van tickets en het online lezen vind je in deze leidraad.

In samenwerking met coStA en met steun van Literatuur Vlaanderen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen