Gratis

Safety & prevention at work: Prevention

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze interactieve sessie leert Edwin Van Opstal je primaire, secundaire en tertiaire preventie herkennen in jouw werksituatie.

Over dit evenement

Tijdens de drie inspiratiesessies risico, preventie en incidenten wordt op een interactieve manier informatie meegegeven in webinar format. Welzijn op het werk krijgt terecht steeds meer aandacht. In deze serie wordt rekening gehouden met diverse werkcontexten zoals kantooromgevingen, tijdelijk mobiele werkplaatsen, laboratorium- of productieomgevingen. De basis is theoretisch, maar de invalshoek van de trainers is praktisch. Wil je graag meer te weten komen over gevaren en arbeidsrisico’s binnen je eigen werkcontext? Of denk je erover na om op termijn een meer actieve rol te gaan vervullen binnen het domein veiligheid en preventie?

Kies gerust zelf of je je inschrijft voor 1, 2 of alle drie de sessies. Tot dan!

SESSIE 2 “PREVENTIE”

Tijdens deze interactieve sessie leer je primaire, secundaire en tertiaire preventie herkennen in jouw werksituatie. Je past voorrangsregels toe met behulp van de preventiehiërarchie en zal acties leren uitstippelen die schade kunnen beperken.

Spreker

Edwin Van Opstal is een jonge enthousiaste en gepassioneerde preventieadviseur en veiligheidscoördinator die één hogere missie heeft. De werkplek en bouwwerven een stukje veiliger en gezonder maken voor iedereen! Het geven van advies en opleidingen staan hierin centraal.

Taal: Nederlands

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Celine Van Puymbrouck

Organisator van Safety & prevention at work: Prevention

Learning & Development Coordinator

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen