Gratis

Partners Puur Mortsel & Hove - “Jan De Smet: Solo en zonder veel cinema”

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Da Capo

1 Lintsesteenweg

2540 Hove

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Als partner van PUUR Hove / PUUR Mortsel nodigen we jou en je partner graag uit op de voorstelling “Jan De Smet: Solo en zonder veel cinema”

Over dit evenement

Beste partner van en medewerker aan PUUR Hove / PUUR Mortsel,

Hartelijk dank voor jouw steun aan de realisatie van PUUR Hove / PUUR Mortsel. Dit soort uitgaven zijn alleen mogelijk wanneer lokale ondernemers, culturele verenigingen -met steun van het lokale bestuur van hun gemeente / stad- de handen in elkaar slaan. We hebben allemaal heel moeilijke en onzekere maanden achter de rug. Ik heb dan ook even getwijfeld of ik wel een beroep kon of mocht doen op jullie medewerking, maar met een klein hart ben ik er toch voor gegaan …

Jullie reactie was hartverwarmend. Het deed echt deugd om te zien en te voelen hoe iedereen bereid was om -na anderhalf jaar- opnieuw deel te nemen aan een uitgave van PUUR Hove / PUUR Mortsel. Zowel het vinden van steunende partners, gemotiveerde redacteurs als gepassioneerde fotografen ging vlotter dan gedacht. Op relatief korte tijd liepen de brochures helemaal vol. Ondertussen hebben ze netjes hun weg gevonden en zijn alle gezinnen in uw gemeente / stad op de hoogte van het aanbod van hun lokale ondernemers en culturele verenigingen. Nogmaals mijn excuses aan wie niet tijdig een plekje heeft kunnen reserveren …


		Afbeelding van Partners Puur Mortsel &  Hove - “Jan De Smet: Solo en zonder veel cinema”

Ik had alle partners van PUUR graag uitgenodigd op het optreden van “Franklin. A tribute to Aretha” van donderdag 9 december 2021 in Da Capo. Door de grote interesse voor dit concert en omdat het aantal toeschouwers werd beperkt tot 100, was het optreden volledig uitverkocht.

Samen met gemeente Hove zochten en vonden we een waardevol alternatief. Als partner van PUUR Hove / PUUR Mortsel nodigen we jou en je partner graag uit op de voorstelling “Jan De Smet: Solo en zonder veel cinema”. Dit unieke optreden van een even unieke als veelzijdige artiest gaat door in het mooie Da Capo, Lintsesteenweg 1 op 28 april 2022 om 20.15u.

RESERVEER VOOR 8/04/2022 JE DUO-TICKET

TIP:

Het mooie Da Capo is gelegen boven Brasserie Hove Centraal; een tip voor wie de voorstelling graag combineert met een lekker etentje op een gezellige locatie. Reserveer tijdig via https://hovecentraal.be/menukaart/menu/

JAN DE SMET : SOLO EN ZONDER VEEL CINEMA


		Afbeelding van Partners Puur Mortsel &  Hove - “Jan De Smet: Solo en zonder veel cinema”

Tijdens een carrière van meer dan 50 jaar verzamelde zanger, componist, tekstschrijver, muziekliefhebber en multi-instrumentalist Jan De Smet (°1953) een zeer uitgebreide muzikale bagage. Een klein deel daarvan kon hij 32 jaar lang kwijt bij De Nieuwe Snaar. Het grootste deel van het overige materiaal zit echter opgeborgen in zorgvuldig geklasseerde mappen. Omdat Jan De Smet een muzikale omnivoor is, zijn bijna alle denkbare muziekstijlen hierin vertegenwoordigd.

Na het mooie einde van “De Nieuwe Snaar” voelde Jan geleidelijk aan een onweerstaanbare drang om dit repertorium te delen met een publiek. Terwijl hij zichzelf begeleidt op een zestal verschillende instrumenten -wees gerust, nooit allemaal tegelijk 😊- levert Jan De Smet zich "Solo en zonder veel Cinema" over aan wat zich die dag aandient. Hierbij combineert Jan eigen werk met zorgvuldig uitgekozen liedjes van gewaardeerde collega's, die hem hebben beïnvloed. Zo passeren o.a. Drs. P., Wannes Van De velde, Jaap Fisher, Bob Dylan en Richard Thompson de revue.

Dit afwisselende muzikale pallet vult de rasartiest naadloos op met allerhande grappige en interessante anekdotes. Het repertorium zelf is meertalig en wordt vlotjes aangepast aan de interesses en wensen van het publiek. Die interactie werkt door middel van verzoeknummers, een vragenronde of zelfs een sporadisch duet voor alle partijen zeer inspirerend. Zorg dat je er zeker bij bent!

RESERVEER VOOR 8/04/2022 JE DUO-TICKET

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Da Capo

1 Lintsesteenweg

2540 Hove

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Mensen zijn Media

Organisator van Partners Puur Mortsel & Hove - “Jan De Smet: Solo en zonder veel cinema”

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen