Opening Showroom Jeune Concept bij De Backer Haarden

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Beste, bedankt dat u zich inschreef voor de feestelijke avond naar aanleiding van de opening van onze nieuwe toonzaal. We verwelkomen u graag op zaterdag 14 september in onze 'gloed'nieuwe toonzaal in Heist-op-den-Berg voor de feestelijke opening. Met vriendelijke groeten, Yvan De Jonghe

Opening Showroom Jeune Concept bij De Backer Haarden

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Backer Haarden Mechelsesteenweg 46 2220 Heist-op-den-Berg Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beschrijving

Het is eindelijk zover ... de opening van onze 'gloed'nieuwe showroom is een feit! Dat vieren we graag met u en uw partner op zaterdag 14 september vanaf 18 uur. U mag een avond vol warmte, gezelligheid en licht verwachten.

In de nieuwe showroom staat beleving centraal op alle vlakken! U beleeft er de warmte en sfeer van een haard maar ontdekt er ook het partnership met verlichtingsspecialist 'Jeune Concept' en de co-working space waar iedereen welkom is om flexibel te werken.

19u30 speech + overhandiging cheque aan Duchenne Parent Project Belgium.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Parkeren kan u hetzij in de omgeving, hetzij op de parking van de autokeuring van Heist-op-den-Berg (Wouwerstraat 5 A), van waaruit u gebruik kunt maken van onze shuttle-dienst. De shuttle blijft 's nachts rijden tot iedereen terug bij zijn wagen is.

LET OP: de parking van Colruyt wordt afgesloten na sluitingstijd, waardoor u niet meer bij uw wagen zal geraken indien u zich daar parkeert.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Breng uw ticket hetzij afgedrukt, hetzij op smartphone mee (bij voorkeur), zodat dit kan ingescand worden aan de ingang.

Breng ik een cadeau mee?

Liever dan geschenken graag vrijblijvend uw steun ten voordele van het Kan-GO! fonds van prof. dr. Goemans op rekeningnummer van de KU Leuven BE45 7340 1941 7789 met mededeling +++400/0018/20205+++. Het Kan-GO! werd opgericht i.s.m. Duchenne Parent Project Belgium vzw en steunt het onderzoek naar de spierziekte Duchenne spierdystrofie (www.duchenneparentproject.be).
Voor giften vanaf 40 € is er een fiscaal voordeel en ontvangt u een attest. Het KU Leuven Universiteitsfonds zal ons een namenlijst bezorgen van de schenkers die via dit nummer gestort hebben.

En tot slot nog een tip:

U keert niet met een lege maag huiswaarts !!