Gratis
Beschrijving van het evenement
Biënnale van de Schilderkunst - Binnenskamers / Huis clos / Inner spaces

Over dit evenement

Reservatie tijdsslot Museum Dhondt-Dhaenens, Deurle

Deze reservaties zijn geen ticket voor de Biënnale. Tickets worden ter plaatse betaald in het eerste museum die u bezoekt en zijn geldig voor een enkel bezoek aan het Museum Dhondt-Dhaenens, mudel en het Roger Raveel Museum tijdens de duur van de Biënnale.

❯ Praktisch:

 • Voor elk deelnemend museum dient u een tijdslot te reserveren (behalve de gratis te bezoeken locaties Gust De Smet Museum en de Crypte in Sint - Martens - Latem).
 • Bezoekers met een reservatie krijgen steeds voorrang.
 • U mag uw bezoek op elk moment binnen het gekozen tijdsblok aanvatten.
 • De tickets worden ter plaatse betaald in het eerste museum die u bezoekt. Deze tickets blijven geldig voor de volledige duur van de Biënnale (van 26 juli tot 18 oktober) voor één enkel bezoek aan het Museum Dhondt-Dhaenens, mudel en het Roger Raveel Museum.
 • Bij de reservering van uw tickets kunt u bij stap 2 nog steeds uw eventueel reductietarief selecteren, betalen gebeurt cashloos ter plaatse, museumpas kan vanop afstand worden ingescand.
 • Elk museum kan een variërend maximaal aantal bezoekers per uur ontvangen.
 • In eerste instantie zullen enkel individuele bezoekers toegang verleend worden of samen met huisgenoten.

❯ Tickets ⎟geven toegang tot MDD, mudel en het Roger Raveel Museum

 • € 12 — individueel
 • € 9 — senioren (vanaf 60 jaar), -26, lerarenkaart, gidskaart, personen met een handicap, groepen vanaf 10 personen
 • € 0 — jongeren tot 18 jaar, ICOM, begeleider personen met een handicap, museumPASSmusées, leden

  Van 26 juli tot en met 18 oktober 2020 slaan de drie beeldende kunstmusea aan de Leie — mudel, Museum Dhondt-Dhaenens, in samenwerking met Sint-Martens-Latem, en Roger Raveel Museum — opnieuw de handen in elkaar voor de intussen 7de editie van de Biënnale van de Schilderkunst.

  Onder de titel Binnenskamers - nog voor de corona-crisis gekozen - biedt de Biënnale de ideale gelegenheid om een ​​breed smaakpallet van moderne en hedendaagse schilderkunst uit binnen- en buitenland te ontdekken. Met historische figuren zoals Jean Brusselmans, Roger Raveel, Gust De Smet en Emile Claus tot hedendaagse kunstenaars zoals Joëlle Dubois, Chantal Akerman, Walid Raad, Bendt Eyckermans en Luc Tuymans, toont de Biënnale een unieke dwarsdoorsnede van het medium in al haar diversiteit.

  De werken in de Biënnale representeren een even breed scala aan soorten fysieke binnenruimtes waaronder het atelier, het huiselijk interieur maar ook de innerlijke ruimtes van de verbeelding en de psyche.

  Zonder buiten geen binnen en daarom wil de Biënnale ook het prachtige natuurlijke landschap van de Leiestreek waarbinnen de deelnemende musea gevestigd zijn betrekken. Deze 7de editie is dan ook een open uitnodiging voor bezoekers van alle leeftijden om kunst van wereldklasse te ontdekken in combinatie met een leuk dagje uit in de natuur, per fiets, te voet, per auto of het openbaar vervoer.

  € 12 — individueel

  € 9 — senioren (vanaf 60 jaar), -26, lerarenkaart, gidskaart, personen met een handicap, groepen vanaf 10 personen

  € 0 — jongeren tot 18 jaar, ICOM, begeleider personen met een handicap, museumPASSmusées, leden

  Delen met vrienden

  Sla dit evenement op

  Evenement opgeslagen