mediacafé - hoe is het gesteld met de mentale gezondheid in onze sector?

mediacafé - hoe is het gesteld met de mentale gezondheid in onze sector?

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Cinéma Palace

85 Boulevard Anspach

1000 Bruxelles

Belgium

Kaart bekijken

We stellen de resultaten van de mediasensor - de enquête naar het mentaal welzijn binnen onze sector voor op 22 september!

Over dit evenement

De resultaten van de mediasensor enquête, de bevraging naar het mentaal welzijn binnen onze sector, zijn er!

De data van de mediasensor enquête werden door Prof. Notelaers en kennispartner Attentia verwerkt en geanalyseerd. Hieruit blijkt dat de medewerkers uit de sector erg geëngageerd bezig zijn met hun beroep en plezier ervaren in hun werk. Maar onder meer door de hoge werkdruk en de hoge geestelijke belasting, blijft de herstelnood bij de medewerkers zeer hoog. Deze is aanzienlijk toegenomen in vergelijking met de meeting uit 2019. Daarbij komt dat bij een grote groep van respondenten de hoge herstelnood acuut is. Zonder maatregelen kan dit op korte termijn (6 maanden) leiden tot uitval door ziekte of zelfs een burn-out.

De aangehaalde resultaten zijn slechts een deel van het rapport dat mediarte graag aan jou en jouw medewerkers voorstelt. Daarom nodigen we jullie van harte uit op ons mediacafé waar we de sector resultaten zullen presenteren met aansluitend een receptie.

Praktisch

  • Datum: 22 september 2022
  • Locatie: Cinema Palace, Anspachlaan 85 - 1000 Brussel
  • Tijdstip: verwelkoming om 16:00
  • Dit evenement is tweetalig (FR & NL)

We kijken uit naar jouw aanwezigheid!

Delen met vrienden