Lab: Interne organisatie - Antwerpen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fosbury and sons

Mechelsesteenweg 271

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als ondernemer of manager in de creatieve sector moet je veel balletjes in de lucht houden: je team managen, je administratie, je verkoop, je communicatie, meetings met klanten, … Soms lijkt het wel alsof je nauwelijks nog tot je creatief werk zelf toe komt. De vraag voor meer efficiëntie dringt zich op.

Wanneer je meer werk voor de boeg hebt of je team groeit, komen nog meer taken sneller en vaker op je af. Meer offertes moeten de deur uit, meer afspraken met klanten, facturatie die moet opgevolgd worden...

Kortom: naarmate je meer werk krijgt, is er meer nood om beslissingen te versnellen en processen te vereenvoudigen.

In dit lab krijg je antwoord op de vraag hoe je je interne processen kan analyseren en vervolgens optimaliseren. We gaan dieper in op hoe je je werkweek kan organiseren, hoe je de verschillende taken kan stroomlijnen om de productiviteit van jezelf en je team te verhogen en efficiënter te werk kan gaan. Door bijvoorbeeld te standaardiseren, automatiseren of zelfs uit te besteden.


Spreker

Thomas Joos, CEO Hypernova

Thomas is al meer dan 10 jaar actief als creatieve ondernemer. Als prille twintiger zag hij brood in het snel stijgende succes van smartphones. Hij was een van de eerste app ontwikkelaars in ons land en ging al snel zijn eigen weg. Een eenmansbedrijf werd een internationaal bekroond design bureau: Little Miss Robot.

Vandaag helpt Thomas groeibedrijven met het verbeteren van hun interne werking. Zijn missie? Zoveel mogelijk mensen motiveren om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen. Tijdens dit Lab zal hij heel praktisch aan de slag gaan met waar je als bedrijf staat, waar je goed in bent en wat je dit jaar nog kan aanpakken en verbeteren.


Voor wie?

Voor ondernemers of managers die een (klein) team moeten aansturen en hun werk en het werk van het team willen stroomlijnen. Dit Lab is minder geschikt voor de individuele freelancer.


Datum en tijd

Locatie

Fosbury and sons

Mechelsesteenweg 271

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen