€ 24,20

Lab: Business Model Canvas voor creatieve ondernemers - Leuven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flanders DC

Diestsevest 76

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bied je creatieve diensten en/ of producten aan? En heb je reeds klanten? Dan heb je al een businessmodel! Maar heb je ook de verschillende bouwstenen waarop je onderneming steunt, goed in kaart gebracht?

In dit Lab bekijken gebruiken we het Business Model Canvas, van Alex Osterwalder, dat toelaat om jouw onderneming met slechts negen basisbouwstenen te omschrijven en ervoor te zorgen dat het volledige plaatje klopt. We gaan op zoek naar vernieuwende invalshoeken die jouw zaak haar unieke waarde geeft én je een haalbare en winstgevende manier van werken oplevert.


Tijdens dit Lab gaan we ook verder dan de theorie en het invullen van het canvas. We werken aan verschillende versies op maat van jouw zaak. Je komt tot nieuwe mogelijkheden die je meteen in actie kan omzetten.

Spreker
Tom Suykerbuyk van Flanders DC gaf al tientallen workshops rond businessmodellen. Hij had gedurende tien jaar zijn eigen designstudio en verschillende creatieve bedrijven, en weet als geen ander hoe je er optimaal een opzet.

Voor wie?
Voor iedereen die gestart is met een concreet businessidee en dit verder wil uitwerken. Ook als je al een onderneming hebt en er reeds verschillende jaren mee bezig bent, maar het gevoel hebt dat dit nog verder uitgewerkt kan worden, ben je zeker welkom.

Gezien dit een echte praktische workshop is, zijn de plaatsen beperkt!

Programma
12u: ontvangst
12u30: start met lunch
17u: netwerkreceptie


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flanders DC

Diestsevest 76

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen