Gratis

Jobbeurs Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis Aalst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Onze Lieve Vrouwziekenhuis

164 Moorselbaan

9300 Aalst

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Schrijf je in voor de Jobbeurs van het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis

Over dit evenement

Droom je van een job bij het OLV Ziekenhuis?

Kom ons dan bezoeken op onze jobbeurs. Zaterdag 30 november zetten we onze deuren open en kan je het ziekenhuis van binnenuit leren kennen!

Je kan verschillende afdelingen in Aalst bezoeken, een praatje maken met een aantal van onze collega’s en de sfeer van ons ziekenhuis opsnuiven.

Wil je bovendien meer weten over de jobmogelijkheden bij ons? Dan kan dit uiteraard ook. Onze leidinggevenden en HR-collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Om af te sluiten bieden we een hapje en een drankje aan in ons personeelsrestaurant waar ook OLV-collega’s aanwezig zullen zijn.

Kom zeker langs, wie weet vind je er de job van je dromen.

Programma:

13h30: Onthaal en welkomstwoord door de directie

14h00: Start rondleidingen in het ziekenhuis. Je kan één van de volgende opties kiezen:

- Oncologisch traject

- Traject interventionele neurologie & neurochirurgie

15h00: Kennismakingsgesprek en vrijblijvende info over jobmogelijkheden bij het OLV

16h30: Einde

Oncologisch traject:

Op de dienst oncologie en dagziekenhuis oncologie worden kankerpatiënten optimaal bijgestaan door middel van een individueel, op maat uitgestippeld zorg- en behandelplan. Dit behandelplan kan onder andere bestraling omvatten. Deze behandelingsvorm vindt plaats op de afdeling radiotherapie. Daar maken we kennis met de nieuwste technieken om kanker te behandelen door middel van straling.

Traject interventionele neurologie & neurochirurgie:

We starten deze rondleiding op de afdeling radiologie waar we het traject volgen van een fictieve patiënt met een hersenaandoening. Afhankelijk van de diagnose kan de patiënt terechtkomen op de afdeling neurologie (stroke-unit) of op het operatiekwartier. Na een bezoek aan zowel neurologie als het operatiekwartier eindigen we de rondleiding op de afdeling neurochirurgie, waar de patiënt na de operatie verder verzorgd wordt.

Privacy

Wij gebruiken de gegevens die je achterlaat bij de inschrijving alleen in het kader van employer branding en rekrutering bij het OLV. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Voor meer informatie zie: privacy policy

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Onze Lieve Vrouwziekenhuis

164 Moorselbaan

9300 Aalst

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen