Gratis

Infosessie over de mediarte begeleidingstrajecten

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Werkzoekend in de audiovisuele sector? Ontdek de begeleidingsprogramma's van mediarte tijdens een online infosessie op 27 augustus.

Over dit evenement

In 2021 zetten we onze koers uiteraard voort inzake het aanbieden van webinars, talks en netwerkmomenten (Volg onze kanalen voor meer info en updates.)

Wat is het doel van onze professionele begeleiding ? In de audiovisuele sector is het van groot belang om ondersteund te worden en jezelf alle kansen te geven om te slagen. Openheid en strategie zijn hier de sleutelwoorden.

mediarte ondersteunt je, helpt je mee te denken over jouw positionering en helpt je bij het leggen van de link met audiovisuele ondernemingen.

Meer weten?

mediarte nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de online infosessie “Looking for a job in the audiovisual industry?”. We lichten de verschillende begeleidingstrajecten van mediarte toe, alsook de thema’s voor de komende maanden.

Deze sessie is toegankelijk voor iedereen die een loopbaan ambieert in de audiovisuele, digitale of filmsector en/of voor -26 jarigen die er een professionele stage wensen te vinden.

Tijdens de presentatie kan je ons (live) al je vragen stellen mbt de verschillende begeleidingstrajecten en/of projecten van mediarte.

Praktisch

Wanneer? 27 augustus 2021 om 10u

Waar/hoe? via ZOOM (online) - De link van de sessie wordt je na registratie per e-mail toegestuurd. Registratie is gratis doch verplicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator mediarte

Organisator van Infosessie over de mediarte begeleidingstrajecten

mediarte is het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België en omvat alle private radio-zenders, tv-stations, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digital agencies (Paritair Comité 227 en 303.01).

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen